20 år efter: Flere stjerner vender tilbage i fortsættelse til populær 00'er komedie

Disney har givet grønt lys
Billede
(© Freaky Friday / Disney)

Nu er det officielt: En fortsættelse til Freaky Friday fra 2003 er på vej, og de to hovedroller Jamie Lee Curtis og Lindsay Lohan er sat til at vende tilbage i deres respektive roller som moren Tess og datteren Anna. Det kan Hollywood Reporter bekræfte.

Det kommer måske ikke som en kæmpe overraskelse taget i betragtning, at både Curtis og Lohan de senere år selv har udtrykt interesse i at vende tilbage til body-swap universet. Men nu har Disney efter sigende givet grønt lys.

'Freaky Friday' er baseret på en populær bog af Mary Rodgers fra 1972, som er blevet filmatiseret hele seks gange i alt. Senest i 2018 forsøgte Disney med en ny version, men 2003-versionen bliver den første til at få en direkte efterfølger.

 

LÆS OGSÅ: Se Jamie Lee Curtis skrive under på, at hun aldrig vil være med i flere Halloween-film

'Freaky Friday 2' forfattes af Elyse Hollander, mens en instruktør endnu ikke er offentliggjort. Handlingen er heller ikke afsløret, men Curtis har tidligere luftet ideen om, at hun kunne være blevet mormor.

Jamie Lee Curtis vandt tidligere i år sin første Oscar for sin birolle i den hyldede Everything Everywhere All at Once, og allerede til sommer er hun igen aktuel i biografen i Disney-filmen Haunted Mansion. Curtis springer formentlig også ud som spillefilmsinstruktør med thrilleren 'Mother Nature', så hvem ved, måske Curtis også nupper den tjans på 'Freaky Friday 2'?

2022 markerede Lindsay Lohans comeback med Netflix-filmen Falling for Christmas, men 'Freaky Friday 2' vil være 00'er-stjernens første store studiefilm i flere år.

Vil du høre mere om 'Freaky Friday'? Holder 2003-filmen stadig i dag? Lyt til vores podcast, hvor vi diskuterer filmen her - eller på din foretrukne podcast-app: