30 år efter: Sylvester Stallone vender tilbage i fortsættelse til elsket actionfilm

En ny hovedrolle skal dog findes
Billede
(© 'Cliffhanger' / Carolco Pictures)

Sylvester Stallone er nok mest kendt for sine ikoniske roller som Rocky og Rambo. Men blandt hans andre filmperler finder man Cliffhanger fra 1991 og rollen som Gabriel ”Gabe” Walker.

I den spektakulære actionfilm sendes Gabe og hans kæreste Jesse på en redningsmission i bjergkæden Colorado Rockies, og bliver samtidig viklet ind i et terroristkomplot.

'Cliffhanger' blev en succes ved billetlugerne, hvor den indtjente 255 millioner dollars på verdensplan. Det kan måske derfor undre, at det har taget hele 30 år at få stablet en fortsættelse på benene.

For nu – tre årtier efter premieren på den første film – vender Sylvester Stallone tilbage i rollen i en kommende fortsættelse.

 

LÆS OGSÅ: Sylvester Stallone afslører: Derfor vender jeg ikke tilbage som Rocky

Det virker dog ikke til, at den 76-årige stjerne får en decideret hovedrolle i 'Cliffhanger 2'. Det forlyder nemlig, at man lige nu arbejder på at finde den nye fortrop i efterfølgeren.

Instruktøren bliver Ric Roman Waugh, som har en række actionfilm på CV’et, herunder Nikolaj Coster-Waldau-filmen 'Shot Caller' og Gerard Butler-bragene Angel Has Fallen og Greenland. Manuskriptet leveres af Mark Bianculli (Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector).

Fast & Furioius-produceren Neal H. Mortiz står bag projektet bl.a. i samarbejde med Stallones Balboa Productions.

Så sent som sidste år forlød det ellers, at man arbejdede på en genindspilning af ’Cliffhanger’ med den kvindelige instruktør Ana Lily Amirpour ved roret – og Jason "Aquaman" Momoa i en bærende rolle. Om det projekt nu er skrinlagt eller fortsat er på tapetet, må tiden vise.

’Cliffhanger 2’ har ingen premieredato.