30 år undervejs: Se de første billeder fra ny genindspilning

Bill Skarsgård som hævntørstig rockstjerne
Billede

Første gang vi kunne stifte bekendtskab med 'The Crow' på det store lærred var i 1994, med Brandon Lee i hovedrollen, søn af den legendariske Bruce Lee.

Siden da har der været flere forsøg på en stable en genindspilning på benene, og med et utal af navne indblandet som mulige hovedroller – bl.a. Mark Wahlberg, Jason Momoa, Bradley Cooper og mange flere. 

Nu ser det dog endelige ud til at være lykkedes, for de første billeder fra The Crow er landet, og det er med Bill Skarsgård i hovedrollen som den hævntørstige Eric Draven.

Du kan se billederne i bunden af artiklen.

Bill Skarsgård slog først igennem med sin rolle som den moderiske klovn Pennywise i genindspilningerne af Stephen Kings It, og har senere været med i film som Deadpool 2 og John Wick: Chapter 4.

Foruden Skarsgård finder man også Danny Houston kendt fra hit-serien 'Yellowstone' og musikeren FKA Twigs, der bl.a. er kendt for nummeret 'Death' og 'Cellophane', i rollen som Shelly Webster. Som skuespiller er hun kendt fra filmen Honey Boy fra 2019.

Genindspilningen er fortsat baseret på den originale tegneserie af James O'Barr og bliver instrueret af Rupert Sanders, som også står bag Snow White and the Huntsman og Ghost in the Shell.

'The Crow' afventer stadig dansk biografpremiere.  

The Crow1
The Crow / Nordisk Film Distribution (© The Crow / Larry Horricks & Nordisk Film Distribution)
The Crow (2024)
The Crow / Nordisk Film Distribution (© Larry Horricks & Nordisk Film Distribution)
thecrow3
The Crow / Nordisk Film Distribution (© The Crow / Larry Horricks & Nordisk Film Distribution)