'Bad Boys 4' overgår alle forventninger i biografen

Har du også set filmen i dens åbningsweekend?
Bad Boys: Ride or Die
(© SF Studios)

Will Smith og Martin Lawrence er tilbage som den umage politiduo i Bad Boys: Ride or Die, der landede i biografen den forgangne weekend verden over.

Den fjerde film om de slemme drenge har i de nordamerikanske biografer overgået alle forventninger for, hvor mange, der ville tage en tur ind og se filmen.

Således har 'Bad Boys: Ride or Die' indtjent 56 millioner dollars sammenlagt i USA og Canada i åbningsweekenden.

Det er tæt på at være dobbelt så meget, som studiet bag internt havde estimeret den til at hive hjem ved billetlugerne, hvilket var de mere beskedne 30 millioner dollars. Det skriver Forbes.

Forventningerne til filmens formåen i åbningsweekenden var dog af industrien sat det højere, nemlig til en indtjening på omkring 45-50 millioner dollars. De forventninger overgik den fjerde Bad Boys-film altså også.

'Bad Boys: Ride or Die' slog dog ikke helt sin egen franchise-rekord for største åbningsweekend.

Det er fortsat forgængeren Bad Boys For Life, der har seriens rekord for største åbningsweekend i USA og Canada med hele 62,5 millioner dollars i 2020. Det skriver Forbes. 'Bad Boys: Ride or Die' indtager dog en flot andenplads ud af franchisens indtil videre fire film.

På verdensplan kører det også godt for filmen, der i skrivende stund står for en total indtjening på 104,6 millioner dollars i dens åbningsweekend, altså inklusiv USA og Canada. Filmen havde et budget på 100 millioner dollars. 

Også herhjemme har publikum taget godt imod filmen, og den har ifølge tal fra brancheforeningen FAFID i sin første weekend solgt 41.412 biografbilletter inkl. forpremierer.

'Bad Boys: Ride or Die' får desuden først biografpremiere i bl.a. Kina, Japan, Australien og Brasilien senere denne måned.

Dermed kan man konstatere, at Will Smiths fans ikke har forladt ham efter det famøse Oscar-slap i 2022, hvor han jo i øvrigt vandt en statuette for sin hovedrollepræstation i King Richard.

'Bad Boys: Ride or Die' kan ses i biografen. Find dine billetter til filmen på kino.dk her.

Køb billetter