Beverly Hills 90210-stjerne er død

Shannen Doherty blev 53 år
Beverly Hills 90210
(© Beverly Hills 90210 / Paramount Television)

Den amerikanske skuespiller Shannen Doherty er død i en alder af 53 år efter mange års kamp mod kræft. Det skriver People.

Dohertys publicist har udtalt til mediet, at hun var omringet af sine venner, familie og sin hund, Bowie, da hun sov ind lørdag den 13. juni.

Skuespilleren er bedst kendt for sin rolle som Branda Walsh i den ikoniske 90'er-serie 'Beverly Hills 90210' og som en af Halliwell-søstrene i 'Heksene fra Warren Manor'.

Shannen Doherty blev først diagnosticeret med brystkræft i 2015, hvorefter sygdommen er vendt tilbage gentagne gange.

Stjernen delte på sin Instagram-profil i juni sidste år, at kræften havde spredt sig til sin hjerne, og at hun havde fået fjernet en hjernetumor. 

I 2019 sagde skuespilleren ja til at vende tilbage som en voksen Brenda Walsh i en reboot af 'Beverly Hills 90210'. Doherty valgte dog på det tidspunkt at holde sin kræftdiagnose hemmelig for resten af castet efter hendes Beverly Hills-kollega Luke Perry pludselig gik bort i marts 2019. Perry blev 52 år.

Doherty blev født i Memphis, Tennessee i april 1971 og startede sin skuespilskarriere allerede som barn.

Udover 'Beverly Hills 90210' og 'Heksene fra Warren Manor' har skuespilleren som ung også medvirket i film som 'Heathers' og 'Mallrats'.

Hvil i fred.