Biograftur til de mindste: Populært legetøjsunivers går til filmen

Kaninerne inviterer dig med til Stjernefestival
Sylvanian Families
(© UIP)

Figurerne fra Sylvanian Families har siden deres lancering i 1985 været en stor del af et hav af børns opvækst og udvikling. De søde dyrefamilier fra børneuniverset bor i en idyllisk landsby, hvor temaer som natur, familie og kærlighed er i højsædet.

Den japanske legetøjsserie er en sand verdenssucces og har affødt alt fra tv-serier til spil til forlystelsesparker. Nu kan man opleve de søde figurer på det store lærred, når Sylvanian Families Filmen - Den store gavejagt rammer de danske biografer i denne uge.

I filmen følger vi kaninen Freya, der glæder sig til et af efterårets højdepunkter: Stjernefestivalen. Glæden bliver ikke mindre, da hun bliver udpeget til dommer i konkurrencen om at være det smukkeste træ i Sylvanian Village. Selvom det naturligvis er svært at vælge mellem alle de mange smukke træer.

Samtidig kæmper Freya med at finde den helt perfekte gave til sin mor. Hun har nemlig fødselsdag netop samme dag som Stjernefestivalen. Freya kan ikke finde på noget, men heldigvis kan hun få hjælp af sine gode venner egernet Ralph og katten Lyra.

Figurerne har fået danske stemmer af bl.a. Karoline Munksnæs, Kasper Leisner og Jesper Voetmann.

'Sylvanian Families Filmen - Den store gavejagt' kan ses i biografen fra d. 18. juli.

Se traileren og køb dine billetter herunder:

Køb billetter