De 10 mest populære film i de danske biografer lige nu

Bedst sælgende film
Garfield
(© Garfield / SF Studios)

Hvilke film er størst i biograferne herhjemme netop nu?

Hver uge opdaterer vi denne liste over de 10 film, som sælger flest biografbilletter i Danmark. Listen er baseret på salgsdata fra Foreningen af Filmudlejere i Danmark (FAFID) og rangeret efter antallet af solgte billetter den seneste uge.

 

Top 10 mest populære film i de danske biografer lige nu

Garfield
(© Garfield / SF Studios)
1. The Garfield Movie

Efter et uventet gensyn med sin for længst forsvundne far - den lidt sarte gadekat Vic - tvinges Garfield og Futte af alle mulige omstændigheder  væk fra deres meget magelige liv hos Harald for at slutte sig til Vic i planlægningen af et fuldstændig vanvittigt røveri!

Det bliver starten på det vildeste eventyr nogensinde for inde-katten Garfield.

Læs mere
Kingdom of the Planet of the Apes
(© Kingdom of the Planet of the Apes / Walt Disney Pictures)
2. Kingdom of the Planet of the Apes

Filmen er opfølgeren i sagaen om abernes planet, der følger efter 2017-filmen Abernes planet: Opgøret.

Historien i denne film finder sted adskillige generationer i fremtiden efter Caesar's styre, hvor aber er den dominerende art, mens menneskerne nu lever i skyggerne.

Læs mere
Hammarskjöld
(© Nordisk Film)
3. Hammarskjöld

Den svenske film 'Hammarskjöld' er et politisk drama om den verdensberømte svenske diplomat Dag Hammarskjöld. 

Mikael Persbrandt, der bl.a. er kendt fra den Oscar-vindende danske film Hævnen, kan ses i rollen som Dag Hammarskjöld. Danske Per Fly instruerer.

Læs mere
The Fall Guy
(© UIP)
4. The Fall Guy

Ryan Gosling spiller hovedrollen i filmen, hvilket, handlingen taget i betragtning, sender tanker til hans præstation i Nicolas Winding Refns film Drive

Han spiller en stuntmand, der, som alle andre i stuntmiljøet, bliver sprængt i luften, skudt, smidt gennem vinduer og kastet ud fra de højeste højder.

Læs mere
Kung Fu Panda 4
(© UIP)
5. Kung Fu Panda 4

Efter tre frygtløse eventyr, hvor skurke i verdensklasse blev besejret med uovertruffet mod og vanvittige kampsportfærdigheder, opfordrer skæbnen Dragekrigeren Po til at ... tage en slapper. Han er skal nemlig være den næste, spirituelle leder af Fredens Dal.

Det er bare lige det problem, at Po ved lige så meget om åndeligt lederskab, og han skal også nå at finde og træne en ny Dragekriger, før han kan indtage den ophøjede position.

Læs mere
Challengers
(© Warner Bros.)
6. Challengers

Det romantiske drama 'Challengers' er den nyeste film fra Call Me by Your Name-instruktøren Luca Guadagnino. 

Filmen følger tennisstjernen Tashi, der har måtte lægge sin karriere på hylden efter en alvorlig skade. Derfor lever hun i stedet et liv som træner for sin mand Art, som hun målrettet forsøger at gøre til en stjerne.

Læs mere
Civil War
(© Scanbox Entertainment)
7. Civil War

Krigsfilmen 'Civil War' er instrueret og skrevet af den visionære filmskaber Alex Garland. Historien udspiller sig i et fremtidigt USA, der befinder sig i en tiltagende borgerkrig.

Alex Garland står bl.a. også bag både smukke, tankevækkende og skræmmende science fiction-film som Ex Machina og Annihilation samt det urovækkende gys Men.

Læs mere
Jagtsæson 2: I medgang og modgang / Andreas Bastiansen
(© Andreas Bastiansen / Nordisk Film - Jagtsæson 2: I medgang og modgang)
8. Jagtsæson 2: I medgang og modgang

Eva har mistet sit job, og det kører ikke rigtigt for hende. Til gengæld er Marlene blevet forfremmet, og Bella skal giftes med Evas eksmand – hvilket kun gør det hele værre. Men så øjner Eva muligheden for endelig at få sig et nyt job ved at arrangere Bellas polterabend.

Læs mere
Pigen der fortalte film
(© Scanbox)
9. Pigen der fortalte film

Filmen 'Pigen der fortalte film' foregår i en afsides minelandsby midt i Chiles ubarmhjertige Atacama-ørken bor den unge Maria med sine forældre og sine tre søskende. Familien knokler for at få tingene til at hænge sammen, og hverdagen rummer ikke mange glæder. Der er dog ét lys i denne golde verden. Et sted, hvor magien lever: Den lokale biograf.

Læs mere
Dune: Del 2
(© Warner Bros.)
10. Dune: Del 2

Filmen udforsker den unge hertug Paul Atreides mystiske rejse, hvor han forenes med Chani og fremenerne, mens han er på hævnens krigssti mod de sammensvorne, der ødelagde hans familie. 

Da han står foran et valg mellem sit livs kærlighed og universets skæbne, gør han alt for at forhindre en frygtelig fremtid. 

Læs mere

Top 10 mest ventede film

Se hele listen