De 10 mest populære film i de danske biografer lige nu

Bedst sælgende film
Grusomme mig 4
(© Grusomme mig 4 / UIP)

Hvilke film er størst i biograferne herhjemme netop nu?

Hver uge opdaterer vi denne liste over de 10 film, som sælger flest biografbilletter i Danmark. Listen er baseret på salgsdata fra Foreningen af Filmudlejere i Danmark (FAFID) og rangeret efter antallet af solgte billetter den seneste uge.

 

Top 10 mest populære film i de danske biografer lige nu

Grusomme mig 4
(© Grusomme mig 4 / UIP)
1. Grusomme mig 4

Det fjerde film i Grusomme mig-serien følger Gru, da han og familien må gå undercover. En af Grus gamle ærkefjender er nemlig vendt tilbage for at tage hævn!

Animationsfilmen har ingen de elskede gule Minions på sidelinjen, og et nyt medlem i babyen Gru Jr.

Læs mere
Inderst inde 2
(© Disney)
2. Inderst inde 2

Filmen vender tilbage til den unge teenager Rileys sind, hvor hovedkvarteret pludselig står over for en nedrivning, der skal gøre plads til noget helt uventet: nemlig nye følelser! 

Glæde, Frygt, Vrede, Afsky og Triste, som længe har drevet et velsmurt maskineri, ved ikke, hvad de skal mene, da karaktererne Angst, Misundelse, Flove og Kedsomhed dukker op.

Læs mere
Twisters
(© Twisters / Warner Bros.)
3. Twisters

Opfølgeren til katestrofefilmen Twister fra 1996. 

På rollelisten finder man Daisy Edgar-Jones (Hvor flodkrebsene synger) og Top Gun 2: Maverick-stjernen Glen Powell. De teamer op for at forsøge at forudsige og muligvis tæmme tornadoers voldsomme styrke.

Læs mere
One Life
(© One Life / Nordisk Film Distribution)
4. One Life

Oscar-vinderen Anthony Hopkins kan ses i rollen som Nicholas Winton, der i december 1938 rejste til Prag, hvor han med egne øjne så de mange familier, der var flygtet fra nazisternes forfølgelse i Tyskland og Østrig. 

Halvtreds år senere, i 1988, plages Nicky af en vedvarende skyldfølelse over de børns skæbne, som han ikke kunne bringe i sikkerhed i England. 

Læs mere
Bad Boys 4
(© SF Studios)
5. Bad Boys: Ride or Die

'Bad Boys: Ride or Die' er den fjerde film i rækken om de hårdkogte politimænd Mike Lowrey og Marcus Burnett, spillet af henholdsvis Will Smith og Martin Lawrence.

I en blanding af vild action og komedie, kommer de to betjente igen på kanten med loven, da de bliver indblandet i en korruptionssag. 

Læs mere
A Quiet Place: Day One
(© UIP)
6. A Quiet Place: Day One

Gyseren er en spin-off-film sat i universet kendt fra A Quiet Place, der udspiller sig en post-apokalyptisk verden med dødbringende monstre, der reagere på lyd.

Filmen giver svar på, hvad der ledte op til, at stilheden blev den eneste vej til overlevelse. 

Læs mere
Fly Me to the Moon trailer
(© SF Studios / Fly Me to the Moon)
7. Fly Me to the Moon

I denne romantiske komedie kæmper NASA med sit image og har derfor hårdt brug for både midler og politisk opbakning for at komme i mål med deres planlagte historiske månelanding.

Det bliver derfor besluttet at ansætte markedsføringsguruen Kelly Jones - spillet af Scarlett Johansson - der har en lidt anden tilgang til tingene, end NASA normalt har. 

Der går imidlertid ikke længe før, at der er kaos på gangene, hvor særligt programmets chef Cole Davis - portrætteret af Channing Tatum - bliver udfordret af Kellys anderledes metoder.

Find billetter
The Bikeriders
(© UIP)
8. The Bikeriders

Filmen følger motorcykelklubben 'The Vandals' fra USAs Midtvesten gennem 10 år og hvordan klubben udvikler fra et samlingssted for lokale outsidere til en bande kriminelle, der truer med at ødelægge klubbens unikke livsstil.

Det er en stjernespækket liste af skuespillere i filmen, der ledes af Elvis-stjernen Austin Butler. 

Læs mere
Sylvanian Families
(© UIP)
9. Sylvanian Families Filmen - Den store gavejagt (ny)

Figurerne fra Sylvanian Families har siden deres lancering i 1985 været en stor del af et hav af børns opvækst og udvikling. De søde dyrefamilier fra børneuniverset bor i en idyllisk landsby, hvor temaer som natur, familie og kærlighed er i højsædet.

Den japanske legetøjsserie er en sand verdenssucces og har affødt alt fra tv-serier til spil til forlystelsesparker. Nu kan man opleve de søde figurer på det store lærred.

Læs mere
Garfield
(© Garfield / SF Studios)
10. The Garfield Movie

Efter et uventet gensyn med sin for længst forsvundne far - den lidt sarte gadekat Vic - tvinges Garfield og Futte af alle mulige omstændigheder  væk fra deres meget magelige liv hos Harald for at slutte sig til Vic i planlægningen af et fuldstændig vanvittigt røveri!

Det bliver starten på det vildeste eventyr nogensinde for inde-katten Garfield.

Læs mere

Top 10 mest ventede film

Se hele listen