De 10 mest populære film i de danske biografer lige nu

Bedst sælgende film
'Napoleon'
(© 'Napoleon' / Apple)

Hvilke film er størst i biograferne herhjemme netop nu?

Hver uge opdaterer vi denne liste over de 10 film, som sælger flest biografbilletter i Danmark. Listen er baseret på salgsdata fra Foreningen af Filmudlejere i Danmark (FAFID) og rangeret efter antallet af solgte billetter den seneste uge.

 

Top 10 mest populære film i de danske biografer lige nu

Napoleon
(© SF Studios)
1. Napoleon

I det historiske epos kan man se den Oscar-vindende skuespiller Joaquin Phoenix i rollen som Napoleon Bonaparte. Vi følger hans sygelige afhængighed, nærmest besættelse og forhold til hans eneste store og sande kærlighed Josephine og bliver vidner til hans visionære militære og politisk taktiske skakspil med resten af Europas herskere som brikker i spillet om den absolutte magt. 

Læs mere
The Hunger Games: The Ballad of Songsbirds and Snakes
(© Lionsgate)
2. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' er en prequel til The Hunger Games-filmene, der bl.a. tæller med The Hunger Games i 2012, som blev fuldt op af The Hunger Games: Catching Fire i 2013.

Filmen følger den unge Coriolanus Snow, som er sidste håb for sin stolte og forhenværende velhavende familie, der i efterkrigstidens Capitol har lidt et hårdt fald. 

Læs mere
Hygge!
(© Christian Geisnæs / Snowglobe & Scanbox)
3. Hygge

Den danske film handler om syv venner, der mødes til en overdådig middag i et idyllisk sommerhus. Scenen er sat til en skøn aften med god mad, dejlig vin og ikke mindst masser af hygge. 

Men under overfladen lurer en række tikkende bomber af hemmeligheder og intriger, og en vild selskabsleg, hvor alle skal dele alt fra deres telefoner, får hyggen til at slå revner. 

Læs mere
Junglebanden på nye eventyr
(© Another World Entertainment)
4. Junglebanden på nye eventyr

I denne film bliver Junglebanden kaldt til undsætning, da en mystisk superskurk dækker junglen med giftigt lyserødt skum, der eksploderer ved kontakt med vand. Heltene må sammen med nye allierede rejse verden rundt på jagt efter den nødvendige modgift. 

De må begive sig ud på deres største jagt nogensinde for denne gang står de over for en modstander, der er smartere og mere diabolsk end nogensinde.

Læs mere
Bastarden
(© Henrik Ohsten / Nordisk Film)
5. Bastarden

Den danske storfilm bygger på bogen 'Kaptajnen og Ann Barbara' af Ida Jessen og fortæller den sande historie om kampen om den uopdyrkede jyske hede i 1750’ernes Danmark - en kamp om naturen, kærlighed, ondskab, store ambitioner og ofre.

Læs mere
Trolls 3
(© UIP)
6. Trolls: Sammen igen

Efter to film fyldt med venskab, glimmer og en masse flirt, er Poppy og Kvist nu officielt, endelig, et par! Efterhånden som de lærer hinanden at kende, opdager Poppy, at Kvist har en hemmelig fortid som medlem af hendes yndlings boyband - fænomenet BroZone - med de fire brødre: Frej, John Datid, Birk og Klaus.

Læs mere
Priscilla
(© Nordisk Film Distribution)
7. Priscilla

Da Priscilla i en meget ung alder møder Elvis Presley, som allerede er et af de største navne i Amerika, opstår der en spændende forelskelse; en alliance i ensomhed og et sårbart venskab. Igennem hele hendes tid med Elvis, bliver hendes frihed begrænset og Elvis’ kærlighed til hende mere kringlet og uforståelig.

Læs mere
The Marvels
(© Walt Disney Pictures)
8. The Marvels

Superheltefilmen er opfølgeren til Captain Marvel og handler om piloten Carol Danvers, som er en af de magtfulde helte i Marvels superhelteunivers.

I denne film har Carol Danvers genvundet sin identitet fra de tyranniske kree'er og har fået hævn over Den Suveræne Intelligens. Men det får uventede konsekvenser for Carol, som må bære byrden af, at universet nu er destabiliseret. 

Læs mere
'Five Night at Freddy's'
(© 'Five Nights at Freddy's' / Universal Studios)
9. Five Nights at Freddy's

Filmatisering af computerspillet af samme navn, der udkom i 2014. Spillet blev hurtigt populært og affødte da også op til flere fortsættelser samt i store mængder af merchandise.

I spillet - som i filmen - følger man en nattevagt på restauranten Freddy Fazbear's Pizza, der viser sig at huse en række maskotter, der kommer dødbringende til live om natten.

Læs mere
Lærerværelset
(© Miracle Film)
10. Lærerværelset

Det prisvindende, tyske drama har 'Babylon Berlin'-skuespilleren Leonie Benesch i rollen som den unge folkeskolelærer, Carla, der har en idealistisk tilgang til lærergerningen. Filmen er blevet rost af anmelderne og figurerer således på listen over de pt. bedst anmeldte film.

Læs mere

Top 10 mest ventede film

Se hele listen

Anbefalet til dig