De 10 mest populære film i de danske biografer lige nu

Bedst sælgende film
Hammarskjöld
(© Charlie Sperring / Nordisk Film)

Hvilke film er størst i biograferne herhjemme netop nu?

Hver uge opdaterer vi denne liste over de 10 film, som sælger flest biografbilletter i Danmark. Listen er baseret på salgsdata fra Foreningen af Filmudlejere i Danmark (FAFID) og rangeret efter antallet af solgte billetter den seneste uge.

 

Top 10 mest populære film i de danske biografer lige nu

Hammarskjöld
(© Nordisk Film)
1. Hammarskjöld (ny)

Den svenske film 'Hammarskjöld' er et politisk drama om den verdensberømte svenske diplomat Dag Hammarskjöld. 

Mikael Persbrandt, der bl.a. er kendt fra den Oscar-vindende danske film Hævnen, kan ses i rollen som Dag Hammarskjöld. Danske Per Fly instruerer.

Billetter
Civil War
(© Scanbox Entertainment)
2. Civil War (ny)

Krigsfilmen 'Civil War' er instrueret og skrevet af den visionære filmskaber Alex Garland. Historien udspiller sig i et fremtidigt USA, der befinder sig i en tiltagende borgerkrig.

Alex Garland står bl.a. også bag både smukke, tankevækkende og skræmmende science fiction-film som Ex Machina og Annihilation samt det urovækkende gys Men.

Læs mere
Kung Fu Panda 4
(© UIP)
3. Kung Fu Panda 4

Efter tre frygtløse eventyr, hvor skurke i verdensklasse blev besejret med uovertruffet mod og vanvittige kampsportfærdigheder, opfordrer skæbnen Dragekrigeren Po til at ... tage en slapper. Han er skal nemlig være den næste, spirituelle leder af Fredens Dal.

Det er bare lige det problem, at Po ved lige så meget om åndeligt lederskab, og han skal også nå at finde og træne en ny Dragekriger, før han kan indtage den ophøjede position.

Læs mere
Jagtsæson 2: I medgang og modgang / Andreas Bastiansen
(© Andreas Bastiansen / Nordisk Film - Jagtsæson 2: I medgang og modgang)
4. Jagtsæson 2: I medgang og modgang

Eva har mistet sit job, og det kører ikke rigtigt for hende. Til gengæld er Marlene blevet forfremmet, og Bella skal giftes med Evas eksmand – hvilket kun gør det hele værre. Men så øjner Eva muligheden for endelig at få sig et nyt job ved at arrangere Bellas polterabend.

Læs mere
Past Lives
(© Past Lives / Scanbox)
5. Past Lives

Filmen er et moderne romantisk drama, som handler om de dybt forbundne barndomsvenner, Nora og Hae Sung.

De blev splittet fra hinanden, da Noras familie emigrerer fra Sydkorea til Canada. To årtier senere bliver de genforenet i New York i en skæbnesvanger uge, hvor de konfronteres med begreber som skæbne, kærlighed og de valg, der skaber et liv.

Læs mere
Dune: Del 2
(© Warner Bros.)
6. Dune: Del 2

Filmen udforsker den unge hertug Paul Atreides mystiske rejse, hvor han forenes med Chani og fremenerne, mens han er på hævnens krigssti mod de sammensvorne, der ødelagde hans familie. 

Da han står foran et valg mellem sit livs kærlighed og universets skæbne, gør han alt for at forhindre en frygtelig fremtid. 

Læs mere
Back to Black
(© Scanbox Entertainment)
7. Back to Black

Filmen 'Back to Black' er en biopic om sangerinden Amy Winehouse, som vi mistede alt for tidligt kun 27 år gammel i 2011 pga. alkoholforgiftning.

Marisa Abela indtager rollen som musik- og stilikonet, og filmen fortæller historien om kvinden bag fænomenet og hendes dæmoner.

Læs mere
Godzilla x Kong: The New Empire
(© Godzilla x Kong: The New Empire / Warner Bros. )
8. Godzilla x Kong: The New Empire

Filmen er en opfølger til Godzilla vs. Kong fra 2021.

Denne gang dykker filmen ned i de legendariske titaners oprindelseshistorie, såvel som mysterierne om Skull Island, og afslører den mytiske kamp, der formede disse ekstraordinære væsner.

Læs mere
Birthday Girl
(© Birthday Girl / Nordisk Film Distribution)
9. Birthday Girl

Filmen 'Birthday Girl' foregår ombord på en cruiseliner på vej til Caribien. Den 42-årige Nanna (Trine Dyrholm) har inviteret sin datter Cille og hendes bedste veninde på et cruiseophold - en rigtig mor-datter-oplevelse - for at fejre Cilles 18-års fødselsdag.

Forventningerne er høje, og de har sammen lagt store planer for dagene om bord på cruiseren. Men allerede den første aften forvandles drømmeferien til et mareridt.

Læs mere
Arne Alligator og junglevennerne
(© SF Studios)
10. Arne Alligator og junglevennerne

Familiefilmen handler om vores titelperson, den venlige Arne Alligator, der bor i junglen sammen med alle sine venner. 

Han er sprængfyldt med energi og altid klar på et eventyr, hvor end det bringer ham hen – dybere ind i junglen, langs floden eller endda i byen. 

Billetter

Top 10 mest ventede film

Se hele listen