Drilsk dæmon vender tilbage i nyt kig på 'Beetlejuice Beetlejuice'

Jenna Ortega, Michael Keaton og Willem Dafoe i ny gyser-komedie
Beetlejuice Beetlejuice
(© Warner Bros.)

Vi har sagt hans navn tre gange, og nu er "the ghost with the most" snart tilbage i de danske biografer! 

Den længe ventede efterfølger til Tim Burtons ikoniske gyserkomedie Beetlejuice fra 1988 har premiere den 5. september. Og nu er der netop landet en ny trailer til filmen med den oplagte titel Beetlejuice Beetlejuice

Se traileren nederst i artiklen.

Michael Keatonspiller igen den legendariske titelkarakter, mens også Winona Ryder og Catherine O'Hara vender tilbage. 

Denne gang giver traileren os et klarere billede af handlingen, der centrerer sig om Lydia Deetzs (Winona Ryder) kamp med sin rebelske teenagedatter Astrid, der spilles af Jenna Ortega.  

Astrid er skeptisk overfor det paranormale, selvom hendes mor, Lydia, tilsyneladende er en "legende" i den henseende, takket være hendes møde med den drilske dæmon. 

Det overnaturlige har ikke tænkt sig at lade Astrid være i fred, hvilket tvinger Lydia til at søge hjælp hos Beetlejuice for at redde sin datter mod de skræmmende kræfter.

Traileren byder på hårrejsende øjeblikke og sort humor. Man ser Beetlejuice skyde mørke indvolde ud af maven, en mand holde sit eget hoved i hænderne, og en række kirkegængere bliver suget ind i deres egne telefoner.

I traileren til 'Beetlejuice Beetlejuice' får man glimt af en skræmt Justin Theroux, mens Willem Dafoe dukker op hvad, der ser ud til at være en efterforsker. Monica Bellucci gør også sin entre som en karakter, der får selv Beetlejuice til at ryste i bukserne. 

Alt i alt lover traileren en perfekt blanding af det makabre og det morsomme, præcis som man kunne forvente.

'Beetlejuice Beetlejuice' får biografpremiere 5. september.