Efter mystisk aflysning: Nu er der nyt om Tarantinos sidste film

Instruktøren trak stikket på sin egen film for to måneder siden
Billede
(© Death Proof / Dimension Films)

For to måneder siden trak Quentin Tarantino selv stikket på sin 10. og bebudede sidste spillefilm, der havde fået titlen 'The Movie Critic' og havde Brad Pitt i en central rolle.

De præcise omstændigheder står stadig lidt hen i det uvisse. Nogle teorier går på, at instruktørens manuskript var vokset ud af hænderne på ham, andre at den oprindelige interesse for historien var forsvundet.

Vi venter stadig på at høre fra Tarantino selv på det punkt, men i mellemtiden har Sonys præsident nu udtalt sig om filmskaberens næste film.

Det skete til CineEuropa i Barcelona, hvor Sony præsenterede en lang række af deres kommende filmtitler.

I den forbindelse udtalte Sonys præsident for international distribution, Steven O'Dell, sig om Quentin Tarantinos film. 

Tilbage i 2019 lavede instruktøren Once Upon a Time... in Hollywood med Sony efter en større budkrig, og noget tyder på, at produktionsselskabet allerede har en aftale med Tarantino i hus, i hvert fald udtaler O'Dell:

- Vi håber, at Tarantino laver sin sidste film med os.

En interessant udtalelse, hvis der ikke allerede er en form for aftale på bordet. Vi ved, at 'The Movie Critic' var tæt på at gå i optagelse, så det er meget sandsynligt, at Tarantino havde talt med Sony før, at han valgte at lægge projektet på hylden.

Quentin Tarantino har ved flere lejlighed udtalt, at hans næste og 10. film også bliver hans sidste. Det valg kan du læse mere om her.

Men det store spørgsmål er så nu: Kommer Tarantino overhovedet til at lave sin sidste film? Vi venter i spænding på at høre fra manden selv.