Endelig! Så er der nyt om Tom Cruises film i rummet

Kan Hollywood-stjernen mon overgå sig selv?
Mission: Impossible - Rogue Nation
(© Mission: Impossible - Rogue Nation (Paramount Pictures))

For et års tid siden kunne vi skrive nyheden om, hvordan Tom Cruise sikrede sin film, der delvist kommer til at blive optaget ude i rummet. Det skete såre simpelt via et online-møde. Vildt nok! Man er vel ikke Tom Cruise for ingenting.

Det har siden da været noget småt med nyt om, hvad der lyder som endnu et stort opsat projekt fra Hollywood-legenden. Nu er der dog endelig nyt om filmen. Det skriver bl.a. Comic Book.

Der er ganske vist endnu ikke skrevet et manuskript til den endnu unavngivne film, som forventes at starte produktion i 2023. Det vil således efter alt at dømme blive Cruises næste film efter optagelserne til Mission: Impossible 8 er i kassen.

Nyhederne om rum-projektet er måske en kende skuffende, da det nu forlyder, at det meste af filmen rent faktisk vil udspille sig på Jorden og kun delvist blive optaget på en rumstation, mens der dog også vil være optagelser ombord på en rigtig rumraket.

Tom Cruise ombord på et rumskib i science fiction-filmen 'Oblivion'

Det rapporteres endvidere måske lidt overraskende, at her ikke er tale om en science fiction-film, men derimod en action-og-adventure-film, der handler om en mand, hvis liv ikke er en dans på roser, men som pludselig befinder sig i den position at være den eneste, der kan redde Jorden.

Den kommende film bliver til i samarbejde mellem Elon Musks såkaldte Space X og NASA, mens Doug Liman instruerer. Han og Cruise har tidligere arbejdet sammen på Edge of Tomorrow. Herudover er også producer, instruktør og manuskriptforfatter Christopher McQuarrie involveret.

LÆS OGSÅ: Hør Tom Cruise skælde Corona-idioter ud under Mission Impossible-optagelserne

Det forventes, at McQuarrie kommer til at tage hånd om at rådgive i forhold til filmens historie og vil endvidere agere producer.

McQuarrie er heller ikke ny i Cruise-land, da han bl.a. har instrueret Mission: Impossible - Rogue Nation, Mission: Impossible - Fallout samt de kommende Mission: Impossible 7 og 8.

Tom Cruise er allerede senere i år biografaktuel i flyvende fart, nemlig med Top Gun: Maverick, der har biografpremiere den 26. maj.