Første reaktioner på ny vampyrfilm: "En perfekt gyser" og "en af de bedste film i 2024"

'Abigail' kommer snart i biografen
Abigail
(© UIP)

Vampyrgyset Abigail lander i de danske biografer den 18. april, men er allerede nu blevet vist i USA - og det lover både blodigt og godt for fans af tørstige vampyrer.

Vi har samlet en række af de første reaktioner på 'Abigail' herunder, hvor den bl.a. også omtales som "en af årets bedste film" og "en perfekt gyserfilm".

Find dine billetter til 'Abigail' her. 

I 'Abigail' kidnapper en gruppe kriminelle en lille pige for at skjule sig i en stor villa og blot vente på, at løsesummen udbetales.

Så nemt går det dog ikke. Det viser sig nemlig, at pigen Abigail ikke er som andre piger, men en dødsensfarlige vampyr!

Filmen er instrueret af Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett, der også står bag Ready or Not, Scream 5 og Scream 6.

- En gammeldags vampyrfilm med moderne friskhed og flair og absolut en fornøjelse at se med et publikum […] 'Abigail' er en perfekt gyserfilm og allerede en af ​​de bedste film i 2024. (Slashfilm)

- 'Abigail' […] hylder klassikerne, som helt sikkert appellerer til gyserentusiaster, samtidig med, at den også er tilgængelig for mainstream-publikummet. At dømme efter mit publikums reaktion vil dette blive et monsterhit. 'Abigail' er et muntert, blodigt og vildt underholdende stykke med gys […] og fontæner af blod. Anbefales! (Whitlock & Pope)

- Helt vildt storslået!!! Scream 5 & 6-instruktørerne vender tilbage med herlig splat i massevis […] Dette er ikke bare endnu en skræmmende film, det er en af ​​de bedste gyserfilm nogensinde! (Atom)

- 'Abigail' er alt, hvad jeg vil have af en vampyrfilm: Fantastiske karakterer, store grin og litervis af blod! Det sjoveste, jeg har haft i biografen i år […] Hvis du kan lide 'The Lost Boys' og 'From Dusk Till Dawn', så sæt tænderne i denne! (Cody Leach)

- Den er blodindsmurt god underholdning. Et smart spin på vampyrgenren […] Jeg kan allerede nu sige, at det bliver en hyppig film for mig at gense. (Perri Nemiroff)

- Da de sagde, at de brugte meget blod til denne, mente de MEGET blod. 'Abigail' er […] en af ​​de bedste biografoplevelser, jeg har haft! (Room for Scream)

'Abigail' har biografpremiere den 18. april.