Første trailer: New York fryser til is i ny Ghostbusters-film

Nye og gamle spøgelsesjægere mod en iskold fjende!
Ghostbusters: Frozen Empire
(© 'Ghostbusters: Frozen Empire' / Sony Pictures)

Både fans og anmeldere var tilfredse med Ghostbusters: Afterlife fra 2021, der formåede at fange essensen fra de oprindelige Ghostbusters-film fra 1984 og 1989, men med et frisk pust i form at nye skuespillere. 

Til næste år får en direkte efterfølger premiere, når Ghostbusters: Frozen Empire rammer biograferne den 27. marts. 

Den første teaser-trailer for 'Ghostbusters: Frozen Empire' er nu udkommet. Se den nederst i artiklen.

I 'Ghostbusters: Frozen Empire' - som i øvrigt er en ny titel, før var den kendt som "Firehouse" - bliver sommeren i New York City iskold. Da en frost-plage rammer byen - dermed er det igen tid til at finde proton-blasterne frem. 

Paul Rudd, der i 'Afterlife' blev introduceret som karakteren Grooberson, ser ud til at tage førertrøjen på holdet af nye spøgelsesjægere, der altså nu står overfor en iskold trussel.

Finn Wolfhard, Mckenna Grace og Carrie Coon - der spiller Egon Speglers datter og børnebørn - samt Logan Kim og Celeste O'Connor fra forrige film gør alle Paul Rudd selskab på rollelisten.

De er dog ikke helt på egen hånd. Flere fra det gamle Ghostbusters-hold dukker også op - og allerede her i den første forsmag på 'Frozen Empire' møder vi Bill Murray, Dan Aykroyd og Ernie Hudson. Mens også Annie Potts og William Atherton forventes tilbage.

Af nye ansigter kan nævnes Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, James Acaster og Emily Alyn Lind, der alle tilslutter sig det allerede stærke cast.

Gil Kenan, der skrev manus til 'Ghostbusters: Afterlife', skal denne gang instruere, mens Jason Reitman producerer.

Ghostbusters fra 1984 blev skrevet af Dan Aykroyd og Harold Ramis. Historien følger en gruppe af parapsykologer i New York City, der starter deres egen virksomhed med at fange og bortskaffe overnaturlige skabninger, herunder spøgelser.

Efterfølgeren Ghostbusters II kom i 1989 med samme fire hovedroller i spidsen, mens et reboot med titlen Ghostbusters så dagens lys i 2016.

Her var spøgelsesjægerne kvinder spillet af bl.a. Melissa McCarthy og Kristen Wiig. Filmen opnåede ikke den store succes. Kursen blev herefter ændret i 'Ghostbusters: Afterlife', der formåede at revitalisere universet.

Den nye film er dermed den 5. spillefilm i universet, der også har flere animeret serier. Se den første trailer herunder.

'Ghostbusters: Frozen Empire' har biografpremiere den 27. marts 2024.

Anbefalet til dig