Første trailer til Mad Max-filmen 'Furiosa' lover episk action!

Postapokalyptisk science fiction med Anya Taylor-Joy
Furiosa: A Mad Max Saga
(© Warner Bros.)

Den første trailer er blevet udsendt til Mad Max-prequelen Furiosa, og du kan se den nederst i nyheden. Som forventet byder forløberen på vild action, eksplosioner og hektisk bilkørsel.

Anya Taylor-Joy (kendt fra bl.a. Netflix-serien 'Dronninggambit') spiller hovedrollen, en yngre udgave af Charlize Therons Imperator Furiosa fra Mad Max: Fury Road. Ved siden af hende finder vi Chris Hemsworth, Tom Burke, Nathan Jones, Angus Sampson og Quaden Bayles.

Stilmæssigt kan man tydeligt se, at vi er i samme spor som den visuelt bjergtagende 'Fury Road' fra 2015, som vi på kino kårede til 2010ernes bedste film

Den officielle synopsis lyder: Mens verden falder, bliver unge Furiosa revet fra "Mange mødres grønne sted" og over i hænderne på en biker-horde ledet af Warlord Dementus. Mens to tyranner kæmper for dominans over citadellet, overlever Furiosa mange prøvelser, da hun planlægger en vej hjem gennem ødemarken.

Filmens komplette titel blev også afsløret, og den lægger op til flere spinoff-film. 'Furiosa: A Mad Max Saga' leder tankerne hen på Solo: A Star Wars Story, men en af forskellene er, at det igen er Mad Max-skaberen George Miller, som står for instruktionen. 

Altså må vi forvente, at den kunstneriske vision helt tilbage fra 1979 med Mel Gibson-filmen Mad Max er intakt i det femte kapitel.

Furiosa: A Mad Max Saga får dansk biografpremiere den 23. maj 2024.