Folk kastede op til de to første: Nu er dræberklovnen tilbage - se traileren!

Ikke for folk med sarte nerver
Terrifier 3
(© Another World Entertainment / Terrifier 3)

Kan det mon blive vildere og mere blodigt? Klovne-splatteren Terrifier 3 lover i hvert fald sin del af brutale mord og blodsprøjtende vold i filmens første trailer.

Se den første trailer for 'Terrifier 3' nederst i artiklen.

Med 'Terrifier 3' får vi et vaskeægte julegys med smæk på brutaliteten, når den gale klovn atter går på bersærkergang. 

Det er nemlig denne gang blevet jul i dræberland. Ganske vist er julen hjerternes fest, men når Art the Clown er på spil, betyder det meget vel udrivning af hjerter på klovnens ofre.

For selvom alle glæder sig til den hyggelige højtid med familien i trygge rammer, bliver den søde jul afbrudt på blodig maner af dræberklovnen, der har andre blodige planer for den ellers så fredelige jul.

I 'Terrifier 3' vender altså den yderst sadistiske Art tilbage, hvor man bag rollen igen finder David Howard Thornton, mens Lauren LaVera også vil gentage sin rolle som heltinden Sienna.

De to første film i rækken blev nogle af nyere tids mest hypede, omtalte og berygtede gyserfilm - ikke mindst pga. filmenes voldsvilde og meget grafisk eksplicitte drab.

Det gælder både Terrifier, mens særligt Terrifier 2 skulle have fået folk til både at besvime og kaste op. Gisp!

'Terrifier 3' har igen instruktør og manuskriptforfatter Damien Leone i stolen, så mon ikke, at det netop kan blive både endnu vildere og mere blodigt?

'Terrifier 3' har biografpremiere den 31. oktober.