Fra dansk gysersucces til Hollywood: Manden bag 'Speak No Evil' laver ny stjernebesat film

Pam & Tommy-stjerner genforenes
Pam & Tommy
(© Pam & Tommy / Hulu)

Den danske instruktør Christian Tafdrup kom på alles læber med den originale og lettere kontroversielle gyser Speak no Evil. Filmen bliver nu genindspillet i USA med James Watkins ved roret, men derudover har Tafdrup også sit eget Hollywood-projekt på vej.

Og filmskaberen bliver i gysergenren. Der er nemlig tale om en horror-thriller ved navn Let the Evil Go West, hvilket netop er blevet afsløret af Deadline. Samtidig er hovedrollerne fundet.

Sebastian Stan og Lily James genforenes efter deres succesrige optræden som Pamela Anderson og Tommy Lee i Hulu-serien 'Pam & Tommy'.

Sebastian Stan arbejder også sammen med dansk-iranske Ali Abbasi på 'The Apprentice', hvor han har hovedrollen som en ung Donald Trump. Filmen er med i hovedkonkurrencen på dette års filmfestival i Cannes, der løber af stablen her i maj.

Stan er også kendt for sin rolle som The Winter Soldier i Marvels filmiske univers.

Lily James var seneste biografaktuel i wrestling-dramaet The Iron Claw overfor bl.a. Zac Efron, og What's Love Got to Do with It med Emma Thompson. Begge i de danske biografer sidste år.

'Let the Evil Go West' følger en jernbanearbejder, der falder over en formue under dybt foruroligende omstændigheder. Mens rædselsvækkende visioner og manifestationer driver ham mod vanvid, bliver hans kone overbevist om, at en ond tilstedeværelse har knyttet sig til deres familie.

Filmen har endnu ingen premieredato, men er med på markedet i Cannes, hvor den skal forsøge at finde en international distributør. Derfor ved vi heller ikke endnu, om den får dansk biografpremiere.

Lyt til vores podcast-interview med Christian Tafdrup fra dengang, han havde premiere på sin danske gyser 'Speak no Evil'. Lyt med herunder:

Pam & Tommy
Lily James og Sebastian Stan i 'Pam & Tommy' (© Hulu)