Gyserfænomenet fortsætter: Ny film kaldes en "splatterfest af usete proportioner"

'Terrifier 3' vil ødelægge julen
Terrifier 3
(© Another World Entertainment / Terrifier 3)

Julen lander tidligt i år. Nærmere bestemt på Halloween den 31. oktober. Det er nemlig her, at Terrifier 3 har biografpremiere. 

Den morderiske dræberklovn Art vender således tilbage i den nyeste film i splatter-franchisen, hvor det altså er blevet jul.

'Terrifier 3' har netop haft verdenspremiere. De første vilde reaktioner på filmen er derfor landet. Vi har samlet et par af dem herunder. 

Det lover i den grad til igen at blive en blodsjaskende omgang gys og gru.

- 'Terrifier 3' er en omgang absolut depraveret sygt shit (det er et kompliment). Filmen ser FANTASTISK ud […] og David Howard Thornton rocker absolut som Art the Clown igen […]. (Alex Papaioannou)

- 'Terrfier 3' er virkelig ond. Og det mener jeg på den bedst mulige måde. Grindhouse hinsides grindhouse. I sandhed kvalmende praktiske effekter […]. Jeg ved ikke, hvordan Damien Leone (filmens instruktør og manuskriptforfatter, red.) topper dette. (James Preston Poole)

- 'Terrifier 3' var uden tvivl den mest modbydelige, blodige, ubehagelige ting, jeg nogensinde har set. (Germain Lussier)

- En absolut splatterfest af usete proportioner. Med en brusescene, der vil gå over i historien. Lauren LaVera udgør virkelig en forrygende hovedrolle. (Noah Levine)

- 'Terrifier 3' er min favorit i serien indtil videre. Et udstillingsvindue af lemlæstelse og en modning af Leones [filmens instruktør og manuskriptforfatter, red.] evne til at skifte fra uhygge til følelser på et øjeblik. Rystende og sjov på samme tid. (Matthew Jackson)

I 'Terrifier 3' er det som sagt blevet jul, hvor alle glæder sig til at tilbringe den hyggelige højtid med familien i trygge rammer. Men alle splatter-fanatikeres yndlingsklovn har helt andre og blodige planer for den ellers fredelige juletid.

Splatterfilmen byder nemlig atter på den sadistiske dræberklovn Art - igen i skikkelse af David Howard Thornton - mens Lauren LaVera gentager sin rolle som Sienna. 

'Terrifier 3' er som Terrifier og Terrifier 2 skrevet og instrueret af Damien Leone. Mon han også denne gang får publikum til både at besvime og kaste op, som det har været tilfældet med tidligere?

'Terrifier 3' har biografpremiere den 31. oktober.