Hollywood-stjerne kommer til dansk gallapremiere på en af årets mest ventede film

Blake Lively besøger København
It Ends With Us
(© SF Studios)

Den mest ventede film på kino.dk lige nu er den rørende It Ends With Us, som er baseret på Colleen Hoovers bestseller-fænomen af samme navn.

I hovedrollen som Lily Bloom ses Hollywood-stjernen Blake Lively, der er kendt for film som A Simple Favor og 'The Age of Adaline' samt 00'er-serien 'Gossip Girl'.

Nu har Nordisk Film Biografer offentliggjort, at både Blake Lively og Colleen Hoover besøger København i anledning af filmens premiere. De kommer nemlig til et eksklusivt galla-event i Imperial i København fredag den 9. august.

'It Ends With Us' følger blomsterhandleren Lily Bloom, der er klar til at starte sit nye liv i Boston, hvor hun vil realisere sin livslange drøm om at få sin helt egen blomsterbutik. 

Her møder hun tilfældigvis den meget charmerende neurokirug Ryle, der slår benene væk under hende. De forelsker sig, men der er også sider i deres forhold, som skaber udfordringer. 

Da Lilys første kærlighed, Atlas, pludselig kommer ind i hendes liv igen, ændres hendes forhold til Ryle sig, og Lily indser, at hun må lære at stole på sin egen styrke for at træffe et umuligt valg for sin fremtid.

Udover at spille den mandlige hovedrolle, er det også Justin Baldoni, der er i instruktørstolen på den kommende film. Baldoni kommer med god erfaring fra romantikgenren, da hans instruktørdebut var ungdomsdramaet Five Feet Apart.

Gallapremieren med Blake Lively og Colleen Hoover er nu desværre udsolgt.

'It Ends With Us' får normal biografpremiere den 5. september.

Køb billetter