Jim Carrey går ikke på pension: Vender tilbage i ny film

Gode nyheder for fans
Sonic the Hedgehog
(© Paramount Pictures / Sonic the Hedgehog)

Man skal aldrig sige aldrig. For godt nok har der fra Jim Carreys side været udmeldinger om, at han ville trække sig tilbage som skuespiller. Det er dog ikke tilfældet. 

Nu vender den 62-årige skuespiller nemlig tilbage i rollen som Dr. Robotnik. Det skriver Variety.

Det sker i fortsættelsen Sonic the Hedgehog 3, der således følger op på henholdsvis Sonic the Hedgehog og Sonic the Hedgehog 2 fra 2020 og 2022.

Det blå pindsvin er som bekendt baseret på de ikoniske SEGA-spil, hvor man bl.a. også møder netop skurken Dr. Robotnik med det vilde overskæg. 

Ben Schwartz lægger i 'Sonic the Hedgehog 3' atter stemme til Sonic, James Marsden vender tilbage som Tom Wachowski, mens Idris Elba igen er stemmen bag Knuckles og Colleen O'Shaughnessey lægger stemme til Tails.

Det bliver igen Jeff Fowler, der instruerer - som tilfældet også var på de to foregående film. 

Udover tv-serien 'Kidding', er Sonic-filmene det eneste skuespil, som Jim Carrey har lavet de seneste 8 år. Spørgsmålet er så derfor nu - bliver 'Sonic the Hedgehog 3' den sidste film for komikeren, der måske vil fuldende sin optræden som Dr. Robotnik aka Dr. Eggman? Det må tiden vise.

Filmens plot holdes pt. hemmeligt, men det tredje kapitel om det lynhurtige pindsvin er sat til at have biografpremiere den 20. december i år. 

'Sonic the Hedgehog 3' har biografpremiere den 20. december 2024.