Keanu Reeves er tilbage som John Wick i ny actionfilm: Se den første trailer

Actionbraget 'Ballerina' har Hollywood-stjerne i hovedrollen
Ballerina
(© Ballerina / Nordisk Film)

De fire første John Wick-film har haft stor succes i biografer verden over, og nu bliver det actionspækkede univers endnu større. 

Denne gang træder Hollywood-stjernen Ana de Armas ind i hovedrollen som Eve Maccaro i spinoff-filmen Ballerina, der netop har fået sin første trailer. Se traileren nederst.

'Ballerina' foregår sideløbende med handlingen i den tredje John Wick-film, hvor Keanu Reeves' John Wick møder den kriminelle syndikat Ruska Roma. Det er hos det samme syndikat, at Eve Maccaro begynder sin træning som lejemorder.

Bevæbnet med ekspertise og hævntørst begiver Eva sig ud på en brutal jagt efter de ansvarlige for sin fars mord. En mission, der er fyldt med den velkendte action fra John Wick-filmene.

Som det afsløres i traileren vender Keanu Reeves nemlig blandt andre tilbage til actionuniverset sammen med andre velkendte ansigter som Lance Reddick, Ian McShane og Anjelica Huston.

'Ballerina' er instrueret af Len Wiseman, der fik sit gennembrud med filmen 'Underworld' i 2003.

Ana de Armas fik stor ros for sin actionrolle i den seneste James Bond-film No Time to Die, mens hun sidste år fik sin første Oscar-nominering for sin hovedrolle som Marilyn Monroe i Blonde.

Skuespilleren er herudover kendt for sine roller i bl.a. Knives Out - var det mord? og Blade Runner 2049.

Oprindeligt skulle 'Ballerina' have haft premiere i juni 2024, men filmen er nu rykket et år frem til 2025. Der har længe været planer om 'John Wick 5', men det ser ikke ud til, at publikum får lov at opleve den lige foreløbig.

'Ballerina' får dansk biografpremiere i 2025.