Ny gyserfilm skræmmer publikum verden over: "Folk er besvimet og har kastet op"

Interview med instruktøren bag 'Talk to Me'
Talk to Me
(© Scanbox)

YouTube-kanalen RackaRackas videoer er blevet set over 1,5 milliarder gange og er bl.a. kendt for deres høje production value og troværdige special effects. Bag kanalen står tvillingebrødrene Danny og Michael Philippou, der nu har taget springet og er aktuelle med deres første spillefilm.

Gyserfilmen Talk to Me handler om en gruppe venner, der opdager, at de kan fremkalde ånder ved hjælp af en mystisk hånd. Der er bare én regel… Ingen må røre hånden i mere end 90 sekunder. Men da en af vennerne overskrider reglen, slippes foruroligende og overnaturlige kræfter løs.

Vi mødte Danny Philippou over Zoom til en snak om den premiereaktuelle gyser, som han og hans bror allerede har turneret verden rundt med. Og reaktionerne har været vilde.

- Folk synes, den er uhyggelig. Reaktionerne har været ens i alle biografer rundt omkring i verden. Folk bliver meget chokerede over nogle af scenerne. Det er fantastisk! Det er meget spændende at være sammen med publikum, når de ser den.

Kritikere verden over har allerede rost 'Talk to Me' til skyerne, mens den endda er blevet kaldt for en "ny kultklassiker". Vi spurgte derfor instruktøren ind til, hvordan det føles at få så vild en reaktion på sin debutfilm.

- Det er skræmmende. Der er pludselig virkelig noget at leve op til.

- Det er altid bedre, når man som publikum går ind og siger, "jeg vidste intet om denne film. Den var virkelig god." Hvis folk går ind med den opfattelse, at det er den største gyserfilm nogensinde, kan det være, at de ikke vil nyde den lige så meget.

- Reaktionerne har været vilde. Vi har været i biografer, hvor folk er besvimet og har kastet op. Det er sindssygt. Det er så vildt.

- Det er så spændende at sidde i forskellige biografer og høre publikums reaktioner. I Montreal havde publikum en meget sort form for humor. Der er ting i filmen, som Michael og jeg fandt sjovt, men som andre publikummer ikke fandt sjovt. Men i Montreal brød biografen ud i latter.

- Det er sjovt at høre, hvordan forskellige publikummer reagerer på det.

'Talk to Me' kan ses i biografen lige nu.

Talk to Me plakat

Anbefalet til dig