Officielt: 'Alien: Romulus' får en efterfølger

Hvem mon skal instruere?
Alien: Romulus
(© Walt Disney / Alien: Romulus)

Denne sommers Alien: Romulus har været en succes hos både kritikere og publikum, hvor den har indtjent 350 mio. dollars i biografer verden over, så en efterfølger har været på tale et stykke tid. Nu er der nyt i den sag. 

Filmchef fra 20th Century Studios, Steve Asbell, har netop udtalt til The Hollywood Reporter, at studiet arbejder på en idé til en fortsættelse. Han siger samtidig, at de forventer at hyre instruktøren Fede Alvarez ind igen:

Vi har endnu ikke en aftale med Fede, men det er undervejs, og han har en idé, vi arbejder på.

Tanken er, at publikum fortsat vil følge søskendeparret Rain og Andy, som blev spillet af Cailee Spaeny og David Jonsson.

- De to overlevende Rain og Andy var virkelig filmens højdepunkt. Jeg har altid spekuleret på: "Hvor vil folk gerne se dem tage hen næste gang?"

- Vi ved, at der vil være Aliens og store gyserscener. Men jeg blev forelsket i dem og vil gerne se, hvad deres historie er, afslutter Asbell.

'Alien: Romulus' kan stadig ses i biografen, ligesom den er blevet tilgængelig på digitale tjenester som køb og leje.

Køb billetter

Da vi i forbindelse med premieren på 'Alien: Romulus' interviewede instruktøren Fede Àlvarez, fortalte han om sin tilgang til filmens univers:

- Jeg tror, at det handler om udførelsen af ideerne. Nogle af de her ideer har du set før i film som er 20, 30 eller 45 år gamle. I dag er der så meget bedre teknik og moderne teknologi. Vi havde den samme filosofi som i de oprindelige film: Gå til alle opgaver med praktiske effekter. Når det er muligt. 

- Men det her er altså ikke old school 70’- eller 80’er-animatronics. Det her er 2024 animatronic-teknologi, der skaber virkelig gode ting, som jeg aldrig har set før! Jeg tror, at folk vil blive blæst bagover af de monstre på lærredet. Så udfordringen var at gøre det bedre. Det er altid udfordringen. At gøre det bedre end før.

Hvorvidt Àlvarez vender tilbage, er som tidligere nævnt endnu uvist, men alt tyder på, at 20th Century Studios er tilfredse med både instruktørens tilgang og pengene på bundlinjen, som hans film har genereret.

Se vores video-interview med Fede Álvarez herunder: