'Pirates of the Caribbean' vender tilbage: Filmserien vil starte forfra

Johnny Depps fremtid i franchisen er usikker
Billede
(© Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (Disney))

Hvis man stoppede en tilfældig person på gaden og bad dem nævne en pirat-film, så ville de fleste nok nævne Pirates of the Caribbean.

Den første kom tilbage i 2003, og den seneste fik premiere i 2017, men nu er der godt nyt til alle landkrabber og søulke, for noget tyder på, at universet snart vender retur.

Jerry Bruckheimer, der er producer på filmserien, har nemlig for nyligt udtalt sig i et interview, hvor han har givet nye detaljer om en kommende efterfølger. 

Mere specifikt har han afsløret, at de nuværende planer for den næste film er at lave et reboot. Med andre ord vil man, til en vis grad, starte forfra med filmserien. 

Hertil tilføjer han, at årsagen til netop at begynde forfra er, at det bliver nemmere at gå til, og at man ikke behøves at vente på bestemte skuespillere.

En udtalelse som kunne pege i retning af, at Johnny Depp muligvis ikke vender tilbage til rollen som kaptajnen Jack Sparrow. Noget som tidligere har været fremme.

Men hvis man er fan af den excentriske kaptajn, så må man ikke miste håbet, for nyhederne stikker umiddelbart i mange retninger.

F.eks. rapporterede Variety tilbage i 2020, at Disney arbejde på hele to Pirates-film. Den ene et reboot med Margot Robbie i hovedrollen og den anden, der skulle fortsætte, hvor 5'eren slap. 

I 2022 kunne Bruckheimer så selv fortælle i et interview, at han mente, de var "meget tæt på" med den nyeste 'Pirates', og at de havde fået lavet "et godt manuskript". 

Det fulgte han efterfølgende op med at fortælle, at man havde arbejdet med to film. Én med Margot Robbie, som krævede lidt mere arbejde, samt én med et yngre cast. 

Netop den udtalelse fra produceren stemmer ret godt overens med Disney's fra 2020, men omvendt har Bruckheimer senere fortalt, at han gerne så Johnny Depp tilbage i serien. 

Igennem de seneste år har der altså været en del historier om hvem, hvad og hvordan den nyeste 'Pirates' ville komme til at udfolde sig. 

Tager man dog udgangspunkt i de nyeste informationer, så er det som sagt bekræftet fra Bruckheimers side, at den næste film bliver et reboot. Det må siges at tale godt ind i historien om Margot Robbie som pirat.

Historisk set har Pirates-filmene været blandt de dyreste i verden, så man kan måske godt forstå, hvis folkene bag har genovervejet deres tilgang til universet. 

Det vides endnu ikke, hvornår vi kan forvente den næste Pirates of the Caribbean-film.

Johnny Depp er netop nu biografaktuel i den franske film 'Jeanne du Barry'.

Læs også: Historien til Top Gun 3 er fundet: Alligevel er der lange udsigter