Quentin Tarantino til sine kritikere: "I kan sutte en p**"

Instruktøren reagerer på omdiskuteret scene
Once Upon a Time In Hollywood
(© Once Upon a Time In Hollywood / Sony)

Quentin Tarantino er aktuel med en bogudgave af sin storfilm Once Upon a Time... in Hollywood, der dykker ned i nye aspekter af karakterne og fortæller skuespilleren Rick Dalton og stuntman Cliff Booths historie på en ny måde.

I den forbindelse har mesterinstruktøren besøgt en række podcasts, herunder The Joe Rogan Experience, og her blev en særlig, kontroversiel scene fra 'Once Upon a Time... In Hollywood' bragt op.

Tarantino har nemlig mødt en del kritik for en kampscene, hvor en fiktiv Bruce Lee fremstår som et røvhul og får tæsk af Brad Pitts stuntman Cliff. Men her har instruktøren et klart modsvar:

- Jeg kan forstå, at hans datter har et problem med det. Det er hendes fucking far, det forstår jeg. Men alle andre kan sutte en pik.

Han fortsætter med at fortælle, hvordan Cliff bruger en særlig taktik, hvor han snyder Bruce Lee, således at han kan vinde over ham. I en martial arts-turnering ville Lee formentlig have besejret Cliff. Men Tarantino er ikke i tvivl om, at hvis det virkelig gjaldt, så ville hans stuntman vinde:

- Cliff er en trænet nævnekamps-dræber [...] en dræber, der har dræbt mennesker i junglen - så han ville slå Bruce Lee ihjel. Han ville fucking dræbe ham. Bruce Lee er ikke en dræber.

Der er ingen tvivl om, at Tarantino tager sit fiktive univers seriøst og understreger yderligere i interviewet, at mange amerikanske stuntmen ikke var særlig glade for Bruce Lee og faktisk ikke ville arbejde med ham, fordi skuespilleren opførte sig uprofessionelt.