The Rock beskyldes for uprofessionel opførsel: Kommer for sent og tisser i vandflasker

Budgettet har eksploderet
Jumanji: The Next Level med Dwayne the Rock Johnson
(© Sony Pictures)

Det ser ud til, at julestemningen ikke har været helt i top bag kulisserne på Dwayne Johnsons kommende julemandsactionfilm Red One

En ny dybdegående rapport fra The Wrap hævder, at den tidligere wrestler opførte sig uprofessionelt under produktionen. 

Ifølge mere end et dusin anonyme kilder, der har været direkte involveret i projektet, ville Johnson dukke op på settet op til otte timer for sent, hvilket tvang filmholdet til at skulle optage scener uden hans tilstedeværelse ved flere lejligheder.

En insider fortæller følgende: 

- Det eneste konsekvente ved Dwayne var at være kronisk forsinket. Det var en fucking katastrofe. Dwayne giver virkelig ikke en fuck.

Kilderne hævder også, at Johnson nægtede at arbejde fulde dage under de primære optagelser, som fandt sted mellem oktober 2022 og februar sidste år. 

Derudover har Johnson på tidligere film efter sigende gjort det til en vane at tisse i en vandflaske for at spare tid. 

En kilde, der skulle kende filmstjernen godt, fortæller således:

- Hvis han skal tisse, går han ikke på det offentlige toilet. Han tisser i en Voss-vandflaske, og hans team eller en personlig assistent skal så bortskaffe det.

Johnsons påståede forsinkelse har fået filmens budget til at skyde i vejret. 'Red One' har kostet hele 250 millioner dollars at indspille til dels på grund af Johnsons forsinkethed. 

Flere kilder har bemærket, at Johnsons afslappede forhold til mødetider ikke er noget nyt. Han har været kendt for sin mangel på punktlighed på mange af sine optagelser, herunder under Fast & Furious-franchisen, hvilket har ført til øgede budgetter. 

Ligeledes under produktionen Netflix-filmen Red Notice skulle Ryan Reynolds have været så rasende efter at have ventet fem timer på Johnson, at de havde et "enormt skænderi". Johnson stormede efter sigende derefter ud fra settet. De to stjerner skulle ikke have talt sammen i årene efterfølgende, indtil de for nyligt forsonede.

Produktionsselskaberne Amazon og MGM har selv afvist, at 'Red One' er gået over budget, mens kilder, der forsvarer Johnson, siger, at han i værste fald var en time forsinket til settet ved enkelte lejligheder.

Filmen var oprindeligt sat til udgivelse til jul sidste år, men blev skubbet til november i år på grund af skuespilstrejken. 

Johnson spiller hovedrollen i filmen over for den tidligere Marvel-stjerne Chris Evans. Historien følger en kidnapning af julemanden fra Nordpolen, hvilket får en E.L.F. (Extremely Large and Formidable) agent til at gå sammen med en dusørjæger for at forsøge at redde julen.

'Red One' er sat til dansk biografpremiere d. 14. november 2024.