Rose river *bip* af klam pedel i brutal scene fra ny Afdeling Q-film

"Du var lidt vild, Rose"
Den Grænseløse
(© Nordisk Film)

Nu er ventetiden snart ved at være forbi. Den nye Afdeling Q-film, Den Grænseløse, rammer biograferne i næste uge, men inden da har Nordisk film offentliggjort en ny, lille forsmag på filmen.

Tidligere på måneden kunne man se et klip, hvor Carl Mørck og Assad bliver tvunget til at dele seng sammen, men i det nye klip er det Roses tur til at være i rampelyset.

I filmen bliver Q-holdet sendt til en hemmelig solkult på Bornholm, hvor de konfronteres med deres egne mørke sider, når de skal opklare et gammelt mysterium om en død pige, hængende i et træ.

I den netop offentliggjorte scene besøger Rose og Assad den Bornholmske højskole, hvor offeret Alberte har været elev. Mens Rose snuser rundt i skolens værksted, får hun pludselig selskab af en ubehagelig pedel, som gør tilnærmelser. 

Deres møde udvikler sig, da Rose giver pedellens ædlere dele en "kærlig" behandling. Bare ikke lige den form for kærlig behandling, som pedellen havde håbet på… 

Man kan se klippet i bunden af artiklen.

Rose, der bliver spillet af Sofie Torp, træder i den grad frem i lyset i den nye film og bliver en bærende kraft i plottet.

Hun spiller overfor Ulrich Thomsen, der vender tilbage som Carl Mørck, og trioen bliver fuldendt med tilføjelsen af Afshin Firouzi, der indtager rollen som Assad.

Du kan i den kommende uge se interviews med alle tre her på kino.dk

Foruden den velkendte trio kommer vi også til at opleve navne som blandt andre Joachim Fjelstrup, Helle Fagralid, Rasmus Bjerg, Søren Malling og den svenske stjerne Hedda Stiernstedt, når Jussi Adler-Olsens kendte bog skal føres ud i livet.

'Den grænseløse' har biografpremiere den 1. februar.

Se klippet herunder: