Se billederne: Dar Salim i træningslokalet med pumpet Hollywood-stjerne

Medvirker i stor amerikansk serie
'The Gentlemen'
(© 'The Gentlemen' / Netflix)

Den danske filmstjerne Dar Salim har efterhånden etableret sig som et internationalt navn.

Bare indenfor det sidste år har danskeren haft hovedrollen i krigsfilmen The Covenant overfor Jake Gyllenhaal og medvirket i Netflix-hittet 'The Gentlemen'.

I marts kunne vi skrive, hvordan Dar Salim havde landet sin næste store rolle i udlandet. Nemlig en i spin-off-serie til den populære 'The Terminal List' med Chris Pratt. 

Serien hedder 'The Terminal List: Dark Wolf' og fungerer som en såkaldt prequel til hovedserien om James Reece (Chris Pratt) - en tidligere NAVY Seal, der undersøger de mystiske omstændigheder omkring et angreb på hans deling på en mission.

Pratt vil gentage sin rolle i spin-off-serien, der dog vil fokusere på karakteren Ben Edwards spillet af Taylor Kitsch - som ligeledes optræder i 'The Terminal List' - og fortælle hans forhistorie.

Dar Salim får rollen som den tilbagevendende karakter Mohammed ‘Mo’ Farooq. En irakisk Special Operations Forces officer, der er trænet under CIA's Scorpions program. Mo er opvokset i en verden præget af diktatur og krig, og hans mission er at beskytte sit land mod fjerner ude- og indefra.

'The Terminal List: Dark Wolf' er sat til at udspille sig fem år før hovedserien, og følger som sagt Ben Edwards, som går fra at være NAVY Seal til at være CIA paramilitær operatør. 

Dar Salim afslører på Instagram, at han er kommet i hård træning op til den formentlig krævende rolle. Det sker på en række fotos fra træningslokalet i Budapest.

I april lagde danskeren et foto op sammen med bl.a. Hollywood-stjernen Tom Hopper ('Black Sails', 'Terminator: Dark Fate') med teksten: "Jeg smiler, men jeg græder faktisk indvendigt. Disse gutter dræber mig".

Nu har skuespilleren så delt et nyt foto med Hopper, der i den grad flekser sine enorme overarme. Denne gang skriver Dar Salim: "Stadig her med Hulk... og den grønne fyr i baggrunden" med en reference til en Hulk-figur i baggrunden.

'The Terminal List: Dark Wolf' laves til streamingtjenesten Prime Video, men har ingen premieredato på nuværende tidspunkt.

Se billederne herunder via Instagram.