Se den første trailer: Jackie Chan kæmper mod dansk stjerne i ny eksplosiv actionfilm

Filmen har været 6 år undervejs
hiddenstrike-trailer2.jpg
(© XYZ Films)

Pilou Asbæk har i den grad perfektioneret det at spille skurk på internationalt niveau med onde roller i alt fra 'Game of Thrones' til OverlordRun Sweetheart Run og Samaritan.

Og undervejs har han stået overfor flere Hollywood-stjerner, herunder alt fra Sylvester Stallone til Matt Damon og Scarlett Johansson.

Nu er han igen klar til at spille skurk overfor to af filmverdens største stjerner, nemlig Jackie Chan og John Cena i action-komedien Hidden Strike.

 

LÆS OGSÅ: Disse danskere har medvirket i Fast & Furious-filmene

Den første trailer er ude (se den øverst), og den byder på masser af eksplosioner og pingpong mellem det umage par Chan og Cena samt Asbæk i en ubehagelig skurkerolle.

'Hidden Strike' udspiller sig en nærfremtid, hvor der er krig om olie - og følger to tidligere soldater fra specialstyrken, der må danne fællesfront, da de skal eskortere en gruppe civile gennem Baghdads "Highway of Hell" og i sikkerhed i "den grønne zone".

Filmen blev faktisk indspillet i slutningen af 2018, men har indtil nu været holdt tilbage af forskellige årsager. Nu ser det dog endelig ud til, at fans verden over - efter 6 års venten - snart kan få lov til at se actionbraget.

'Hidden Strike' har ikke en officiel premieredato endnu, og det vides endnu ikke om den får en dansk biografpremiere. Tidligere har det forlydt, at Netflix har opkøbt filmen, og i så fald kan vi nok forvente at se den på streamingtjenesten i løbet af sommeren.

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)