Se det første blodige billede fra ny Afdeling Q-film

Den populære filmserie fortsætter
Billede
(© Marco effekten (Still) / Nordisk Film)

Filmatiseringerne af Jussi Alder-Olsens succesfulde krimiunivers om vicekriminalkommissæren Carl Mørck får næste år endnu et kapitel, når Den grænseløse får biografpremiere.

Den danske thriller er det andet kapitel efter Ulrich Thomsen overtog hovedrollen fra Nikolaj Lie Kaas i Marco effekten, mens Afshin Firouzi denne gang er ny som assistenten Assad.

I rollen som sekretæren Rose ses igen Sofie Torp, som nu har offentliggjort det første billede fra filmen på sin Instagram-profil. Se billedet nederst.

 

Læs også: Derfor bliver Assad-skuespiller skiftet ud i den næste Afdeling Q-film

Netop Rose spiller en vigtig rolle i 'Den grænseløse', hvor karakteren sendes til Bornholm til en afskedsreception for en af Carl Mørcks gamle venner og tidligere politi-kollegaer.

Den tidligere politi-kollega ender dog med at skyde sig selv, hvilket bliver starten på en rejse ind i Roses traumatiske fortid.

Og det første billede tyde da også på, at det bliver en blodig affære for Afdeling Qs sekretær.

På øen bliver den nyforlovede Carl Mørck, Assad og Rose også rodet ind i en henlagt sag om et uhyggeligt drab på en ung pige. Da sagen pludselig kan kædes sammen med den lokale politikreds og en soldyrkende kult, må Carl Mørck kaste sig ind i opklaringen med livet som indsats.

'Den grænseløse' er baseret på den sjette bog i serien om Afdeling Q skrevet af Jussi Adler-Olsen. Bag kameraet står et nyt makkerpar i instruktør Ole Christian Madsen (Flammen & Citronen) og manuskriptforfatter Jakob Weis (Den tid på året). 

'Den grænseløse' får biografpremiere den 1. februar 2024.

 
 
 
Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Sofie Torp (@sofie_torp)

(Kan du ikke se opslaget herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)