Se klippet der beviser, hvorfor 26-årig skuespiller er et af dansk films største talenter

Snart aktuel i dramaet 'Fuld af kærlighed'
Fuld af kærlighed
(© Andreas Bastiansen / Scandinavian Film Distribution)

Om under en måned er der premiere på det danske drama Fuld af kærlighed, instrueret af Christina Rosendahl (Vores mand i Amerika).

Filmen handler om, hvad der på overfladen ligner en helt almindelig dansk familie. 

Men efter en alvorlig ulykke i hjemmet bliver faren mødt med et ultimativt krav fra sin kone og deres tre børn: Stop med at drikke og gå i behandling, ellers vil vi ikke se dig igen. Og pludselig står den bare 20-årige Sofia midt i en dyb livskrise, der ikke engang er hendes egen. 

Hun påtager sig ufrivilligt ansvaret for at holde sammen på sin familie, netop som hun ellers var på vej ud i et selvstændigt liv som ung voksen med veninder, kæreste og rejseplaner.

Viilbjørk Malling Agger spiller rollen som Sofia, og det er hende, der er centrum for en nyligt udsendt scene, som du kan se nederst i artiklen.

I en sekvens, hvor hun egentlig burde være glad for at møde fyren, hun har et godt øje til, på skjøjtebanen væk fra den kaotiske familie, rumsterer tankerne tydeligvis i hendes hoved. Agger viser med få, stærke virkemidler, hvordan Sofia ikke rigtig kan være til stede i nuet.

Instruktøren Christina Rosendahl har selv delt klippet på sin Facebook-profil, hvor hun også sætter et par ord på, hvad der gør Agger til en stjerne:

- Viilbjørk er en spiller, der fokuserer på relationer i scenerne og ikke på sig selv. Hun har et stort indre og sårbart liv - som en hemmelighed hun prøver at holde skjult. Det giver mig lyst til at komme ind bag ved.

Før den vigtige rolle i Fuld af kærlighed har Viilbjørk Malling Agger kunnet opleves i tv-serien Puls, et par julekalendere med Tinka og succesfilmen Ustyrlig. Lige nu kan hun opleves i tv-serien 'Bullshit' på Prime Video.

At Viilbjørk Malling Agger er en af dansk film største talenter lige nu, er måske ikke så underligt, hvis man ser på, hvem hendes forældre. Skuespillerblodet løber nemlig i årene. Hun er nemlig datter af Søren Malling og Petrine Agger.

'Fuld af kærlighed' har også Lars Ranthe, Stine Stengade og Malaika Berenth Mosendane på rollelisten.

Filmen er en del af Biografklub Danmarks program og kan ses i biografen fra den 23. maj.