Smile 2-hovedrolle om væmmelig gyser-scene: "Det er intenst... at have ting i munden"

Interview med Naomi Scott
Smile 2
(© UIP / Smile 2)

Skuespilleren Naomi Scott er den nye hovedrolle i Smile 2 - en fortsættelse til den monsterpopulære gyserfilm fra 2022.

Hun spiller popstjernen Skye Riley, der er ved at forberede et stort comeback og ny verdensturné, da hun overværer et selvmord. Det bliver starten på en deroute, hvor både fortidens dæmoner og folk med uhyggelige smil begynder at jage hende.

I forbindelse med danmarkspremieren på den nye film har vi været i London, inviteret af UIP, og møde den nye gyser-stjerne. 

Her blev til en snak om både de mentale og fysiske udfordringer med at lave' Smile 2' - ikke mindst én særlig scene, hvor Naomi Scotts mund indgår...

Se hele videoen interviewet nederst i artiklen.

Da vi spørger Naomi Scott ind til det fysiske aspekt af at spille popstjernen Skye Riley, går hun lidt mere i dybden med en specifik scene, der vedrører et mareridt, hvor hendes dansegruppe overfalder hende - og hun får stoppet en hånd/arm ind i sin mund:

- Rollen er meget følelsesmæssigt belastende, men også meget fysisk belastende. Og dén scene især. Det er meget intenst... at have ting i munden, siger stjernen - og stopper så op og kigger direkte ind i kameraet:

- Der er ingen måde at sige det på - uden at det lyder upassende. Jeg kunne omformulere det. Det er meget intenst, nej, der er ikke andre måder at sige det på: At stikke lort ind i munden er bare intenst.

Naomi Scott forklarer, hvordan der er folk over alt på hende i den scene:

- Der er en intimitet omkring det. Men for at være ærlig - på det her tidspunkt havde jeg opbygget så meget tillid med de her dansere.

Det var den hovedansvarlige for make-up, Sasha Grossman, som fik til opgave at stikke en pind med en pære for enden, som skulle bruges til at skabe et øjeblik, man senere ville ændre med VFX i post-produktionen:

-Parker [Finn, instruktør] spurgte mig: "Hvem skal putte pæren i din mund?", og jeg sagde straks: "Sasha!". Og hun reagerede med et "Åh nej!". Hun følte et intenst pres: "Åh min Gud, jeg skal gøre det her rigtigt". 

-Jeg har det her billede af hende, hvor hun udstråler: "Jeg har et job. Det er at stikke den her pære i hendes mund. Og jeg vil sikre mig, at vi gør det i første forsøg." Fordi det er teknisk. Det handler om vinklen, osv., osv. 

- Og så var det faktisk ret godt. Fordi det var som en slikkepind. Og jeg spiste pæren af pinden. Ja... øhm... det var en interessant film at lave.

Hvis du vil se den omtalte scene, så kan 'Smile 2' ses i biograferne nu.

Køb billetter