Tarantino aflyser sin sidste og 10. film

'The Movie Critic' sker ikke alligevel
Billede
(© Once Upon a Time in... Hollywood / Sony)

Quentin Tarantino har annonceret, at hans næste og 10. film bliver karrierens sidste.

Det har i en lang periode set ud til, at det sidste projekt fra mesterinstruktørens hånd derfor ville blive 'The Movie Critic', som skulle starte optagelser i år. Men nu har Tarantino selv aflyst filmen. Det skriver Deadline.

Rygtet går på, at Tarantino omskrev manuskriptet, hvilket har forsinket produktionen, men han har nu valgt helt at droppe projektet.

Alt omkring 'The Movie Critic' lød ellers yderst lovende. Filmen ville udspille sig i 1977 og følge en kritiker, som skrev filmanmeldelser for et pornomagasin.

Brad Pitt var udset til at spille en hovedrolle, og rygterne gik faktisk på, at han i den henseende ville gentage sin Oscar-vindende rolle som Cliff Booth fra Tarantinos Once Upon a Time... in Hollywood.

Tarantino har flere gange udtalt sig offentligt om filmen, bl.a. sidste år til Cannes Filmfestival.

Efter sigende var filmen ret langt i sin proces. Paul Schrader afslørede bl.a. sidste år, hvordan Tarantino havde tænkt sig at genskabe og omskrive flere historiske Hollywood-øjeblikke.

Men det forbliver nu ønsketænkning for os fans, mens Tarantino ser fremad og prøver at finde et nyt projekt til at afslutte sin imponerende filmkarriere.

Vi er dog sikre på, at den opfindsomme filmskaber nok skal finde på noget nyt og spændende, og at han helt sikkert nok skal give en offentlig forklaring på, hvorfor 'The Movie Critic' er aflyst.