Wow! Har 'Knives Out 3' årets vildste rolleliste? Se den her

Det bliver vildere og vildere
Knives Out Daniel Craig
(© Knives Out (Lionsgate))

I 2019 kom den stjernespækkede mordgåde-film, Knives Out, der havde selveste Daniel Craig i rollen som detektiven, Benoit Blanc.

Filmen blev en succes, og Netflix betalt en kæmpe sum penge for at overtage franchisen. Opfølgeren Glass Onion: A Knives Out Mystery fik premiere i 2022 - ligeledes med en imponerende rolleliste.

Nu er der så en 3'er så på vej med titlen 'Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery', som følger traditionen med at være ekstremt stjernebesat. Måske er der ligefrem tale om næste års vildeste rolleliste - læs med, når vi her gennemgang navne.

'Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery' forventes at få premiere på Netflix i 2025.

Civil War / A24
(© A24)

Hvis man kigger på tværs af den kommende rolleliste, så kan man med lidt god vilje dele de mange stjerner op i tre kategorier. 

Den første kategori består af de nye talenter, der trods relativ kort tid på det store lærred, allerede har cementeret sig som fremtidens stjerner. 

Her finder man bl.a. navne som Cailee Spaeny (Civil War), Daryl McCormack (Held og lykke. Leo Grande) og ikke mindst Josh O'Connor (Challengers).

Billede
(© Mayor of Kingstown / SkyShowtime)

Den næste kategori består at de mere veletableret stjerner fra Hollywood, der har rigelig med erfaring, når det kommer til et film-set. 

Det gælder bl.a. Andrew Scott (All of Us Strangers), Jeremy Renner (Avengers: Endgame), Mila Kunis (Black Swan) og Kerry Washington (Django Unchained). 

Allerede nu er der tale om en utroligt godt cast, men vi mangler faktisk stadig en række af skuespillere, som af god grund, har fået sin egen kategori. 

Billede
(© Hail, Caesar!/Universal Pictures)

Den sidste kategori dækker nemlig over de skuespillere, der trods de førnævnte stjerner, alligevel kan prale med at være lidt mere erfaren indenfor faget. 

Det gælder bl.a. navne som Daniel Craig (No Time to Die), der vender tilbage til sin hovedrolle som detektiven Benoit Blanc.

Men også navne som Josh Brolin, der netop har været aktuel med Dune: Del 2, Spider-Man-skurken Thomas Haden Church og sidst, men ikke mindst Hollywood-legenden Glenn Close (Fatal Attraction).

Derudover er det værd at nævnte, at der lige i øjeblikket er to navne mere på rygtebørsen, nemlig Tom Hardy og Lindsay Lohan - det bliver simpelthen ved.

Tom Hardy / Legend
(© SF Studios)

Selvom listen allerede virker proppet med stjerner, så er der dog stadig mulighed for flere store navne, da man endnu ikke officielt har meldt ud, at man er færdig med at finde skuespillere.

Bag kameraet finder vi også en stjerne i sin egen ret, nemlig Rian Johnson (Star Wars: The Last Jedi), der på samme vis som Craig, vender retur for tredje gang, da det igen vil være ham der skal instruere og skrive filmen.

Der er altså lagt i støbeskeen til endnu en mordgåde med store stjerner og en god sjat humor, når den kommende 'Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery' får premiere. 

Og så kan man jo spekulere i, hvad titlen 'Wake Up Dead Man' kan henvise til? Bliver det mon Benoit Blanc sidste sag?

Det vides endnu ikke om 'Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery' får dansk biografpremiere.