Baywatch

Censur 11
01. Jun 2017
116 min
UIP
Baywatch
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
2.0 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

I komedien ’Baywatch’ møder vi den passionerede løjtnant Mitch Buchannon, der sammen med sit hold af livreddere, vogter over Emerald Bays kystlinje.

Teamet, der består af erfarne og fotogene livreddere, er i fuld gang med at holde optagelsesprøve for nye mulige kolleager, da den problemskabende dobbelte OL-guldvinder, Matt Brody, dukker op med en skidt attitude og en forklaring om, at han ikke behøver gennemgå prøverne for at være med.

Sammen med surferen Summer Quinn og computernørden Ronnie bliver Brody sat i træning som livredder, og da en pose stoffer skyller i land på stranden, finder de ud af, at deres nye job ikke kun handler om at redde mennesker fra at drukne. Og så går efterforskningen ellers i gang.

Filmen er baseret på tv-seriehittet ’Baywatch’ fra 90’erne, men har stilmæssigt forladt alvoren og byder i stedet på en god omgang humor i stil med 21 Jump Street.

’Baywatch’ er instrueret af manden bag bl.a. De satans chefer og Identity Thief og har Dwayne Johnson og Zac Efron i hovedrollerne som de allerede kendte karakterer Mitch Buchannon og Matt Brody. Derudover gæsteoptræder seriens stjerner, Pamela Anderson og David Hasselhoff. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: