Florence

Censur Alle
25. Aug 2016
111 min
SF Film
Florence Foster Jenkins
Film Image
(© SF Film)
Film Image
(© SF Film)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.6 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Florence' handler om den velhavende Florence Foster Jenkins fra 1940'ernes New York, der målrettet jagter drømmen om at blive en stor sangerinde.

I Florences eget hoved lyder hendes stemme smuk og ren, men for alle andre er resultatet forfærdeligt. Faktisk så tåkrummende pinligt, at det er helt utroligt morsomt.

St. Clair Bayfield, der både er hendes ægtemand og manager, er dog fast besluttet på at skærme sin elskede fra sandheden og sørger altid for, at publikum foregiver at være henrykte på trods af det manglende talent.

Men da Florence beslutter sig for at synge ved en stor koncert i Carnegie Hall, hvor det ikke er muligt at kontrollere publikum, står St. Clair nu over for sin største udfordring. 

'Florence' er baseret på den sande historie om Florence Foster Jenkins, der må anses som et af musikhistoriens mest ejendommelige bekendtskaber, og det er faktisk årets anden film om den talentløse sangerinde efter den franske Marguerite.

Stephen Frears (The Queen) instruerer, og i titelrollen ses Meryl Streep, mens Hugh Grant spiller hendes overbeskyttende ægtemand. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: