Frances Ha

Censur Alle
31. Oct 2013
86 min
Miracle Film
Frances Ha
Billede
(© Miracle Film)
Frances Ha plakat
(© Miracle Film)
0.0 / 6
Brugere (0)
5.0 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

I 'Frances Ha' bor den 27-årige Frances i New York med sin bedste veninde, Sophie. Hun har en drøm om at blive danser, men har svært ved at realisere den. Det er desværre ikke kun professionelt, der er rod i Frances' tilværelse, for privat er kærlighedslivet nærmest ikke eksisterende. 

Da Sophie uden varsel flytter ud for at bo sammen med en anden ven, bliver Frances tvunget til at overveje, hvad hun vil gøre med sit liv. Bliver det dansen, mændene eller den impulsive rejse til Paris, der medfører en afklaring for den forvirrede Frances? 

Independent-filmen ’Frances Ha’ benytter sort-hvide billeder til at fremme en stemning af usikker bohemetilværelse, som trækker veksler på alt fra ’Bridget Jones’s Diary’ (2001) over Woody Allens Manhattan (1979) til TV-serien 'Girls' (2012- ). 

Greta Gerwig (To Rome with Love) står foran et gennembrud med filmen, som hun selv har været med til at skrive sammen med instruktøren Noah Baumbach. Han instruerede hende også i 'Greenberg' og er kendt for de anmelderroste The Squid and the Whale (2005) og Margot at the Wedding (2007).

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: