The King's Man

Censur 15
16. Jan 2022
131 min
20th Century Studios
The King's Man
Billede
(© 20th Century Studios)
The King's Man plakat
(© 20th Century Studios)
6.0 / 6
Brugere (1)
4.0 / 6
Medier (3)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'The King's Man' er det tredje kapitel i Kingsman-serien, der også byder på action-komedierne Kingsman: The Secret Service og Kingsman: The Golden Circle.

Denne gang er der dog ikke tale om en fortsættelse, men derimod en prequel, der således går tilbage i historien og lader fortællingen udspille sig i starten af 1900-tallet.

En gruppe ondskabsfulde forbrydere har her planer om en verdensomspændende krig, der vil betyde døden for millionvis af mennesker. En krig, der naturligvis må og skal stoppes for enhver pris.

Ind på scenen træder således den yderst velklædte og kampklare gentleman Orlando Oxford, der må gøre sit for at stoppe de krigsklare bagmænds ondsindede planer.

'The King's Man' byder på navne som Gemma Arterton, Rhys Ifans og Harris Dickinson samt Ralph Fiennes, som man vil kende fra film som Schindler's List, M i bl.a. No Time To Die og som Voldemort i Harry Potter-franchisen, bl.a. i Flammernes pokal.

I instruktørstolen og som medforfatter finder man som på de to første Kingsman-film Matthew Vaughn, der således igen tager livtag med actionuniverset, der har sit udspring i tegneseriens verden med forlæg af Mark Millar og Dave Gibbons. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

6,0

1 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: