Kolbøttefabrikken

Censur 11
29. May 2014
90 min
UIP
Kolbøttefabrikken
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.0 / 6
Medier (6)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Kolbøttefabrikken' handler om den alternative behandler Acacia. Da hun idømmes en mentalundersøgelse på en psykiatrisk afdeling, får hun pludseligt mulighed for at hjælpe en masse nye mennesker.

Hun er nemlig overbevist om, at hun kan give sine medpatienter mere livskvalitet ved at erstatte medicin med clairvoyance, hypnose og kaffegrums.

Den nye tilgang skaber stor glæde på afdelingen, men overlægen tager kampen op imod Acacia og hendes new age-metoder. Ifølge ham er hun en syg kvinde, og den eneste løsning på galskaben er stærk medicinering.

Den filmskoleuddannede Morten BH debuterer med ’Kolbøttefabrikken’ som spillefilmsinstruktør, men har tidligere ageret manuskriptforfatter og instruktør på den prisvindende satireserie ’A-klassen’, der blev vist på DR2 i 2012.

Det er derfor heller ikke uprøvede kræfter, der medvirker i filmskaberens film om livet blandt de mentalt udfordrede. Foruden mindre roller til rutinerede komikere som Mick Øgendahl, Mia Lyhne og Simon Jul ses Paprika Steen i hovedrollen som den velmenende terapeut. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: