Licorice Pizza

Censur 7
17. Mar 2022
133 min
SF Studios
Licorice Pizza
Billede
(© SF Studios)
Licorice Pizza poster
(© SF Studios)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.9 / 6
Medier (8)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Licorice Pizza' er instruktøren Paul Thomas Andersons nyeste projekt efter senest at have lavet Den skjulte tråd.

Komediedramaet foregår i Los Angeles i 1973, hvor den high school-studerende og succesfulde barneskuespiller, Gary, forelsker sig hovedkulds i den 25-årige Alana.

Men det er ikke nemt at være hverken Gary eller Alana, som begge to står overfor hver deres skillevej. Gary er snart færdig med high school og skal finde sin vej i det spæde voksenliv, mens Alana er midt i 20'erne og skal til at være en "rigtig voksen".

Undervejs bliver de to og deres relation til hinanden udfordret. For det er svært at forene teenage-uskyldighed med næsten-voksen-fandenivoldskhed. Og har de nu også hinandens ryg, når det virkelig gælder?

I rollen som Gary ses Cooper Hoffman, der er søn af Philip Seymour Hoffman, som har arbejdet sammen med Paul Thomas Anderson på flere film, heriblandt The Master. Rollen som Alana spilles af Alana Haim, som normalvis er kendt fra bandet Haim, hvor hun optræder sammen med sine to storesøstre.

Derudover byder rollelisten på store navne som Bradley Cooper, Sean Penn og Tom Waits. (Copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: