The Lost City

Censur 11
28. Apr 2022
92 min
UIP
The Lost City
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
3.6 / 6
Brugere (5)
3.8 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Jungle-eventyret 'The Lost City' handler om forfatteren Loretta, der lever af at skrive romantiske eventyrbøger. Hun skal her på en bogturne med sin nyeste bog, men kan ikke overskue det.

Det går da heller ikke være eller bedre for forfatteren, end at turneen snart udvikler sig til et vaskeægte eventyr langt fra fiktionens verden og inde i junglens dyb.

Da en rigmand kidnapper Loretta for at bruge hendes viden om arkæologi og oldtidssprog til at finde en skjult skat i en forsvunden by, kommer hjælpen måske fra uventet kant.

Derfor sætter hendes manager og bogforside-modellen Alan en redningsmission i gang. Alan tager turen efter hende ind i junglen, hvor det umage par snart er på flugt sammen fra rigmanden og hans håndlangere.

'The Lost City' blander komisk skattejagt med romantik og action, hvor filmen således lægger sig i samme boldgade som bl.a. Nu går den vilde skattejagt fra 1984.

Loretta spilles af Sandra Bullock, mens Alan portrætteres af Chaning Tatum. I rollen som den grådige skurk finder man Daniel Radcliffe, mens Brad Pitt dukker op i en mindre rolle.

Eventyret er instrueret af Nee-brødrene, der står til at skulle lave Masters of the Universe, mens manuskriptforfattene tidligere har fået publikum til at grine med komedien 22 Jump Street. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

3,6

5 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: