Morbius

Censur 15
31. Mar 2022
108 min
Sony Pictures
Morbius
Billede
(© Sony Pictures)
Morbius plakat
(© Sony Pictures)
0.0 / 6
Brugere (0)
1.8 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Morbius' er en del af Spider-Mans superhelteunivers og handler om en genial videnskabsmand, som lider af en sjælden blodsygdom.

Michael Morbius har således dedikeret hele sit liv til at finde en kur, hvilket bl.a. har medført opfindelsen af kunstigt blod, som har hjulpet patienter verden over, men aldrig ham selv.

Nu står han dog med en potentiel kur baseret på dna fra vampyrflagermus, men da han bruger sig selv som testperson, går det ikke helt efter planen.

Godt nok bliver Morbius stærkere, hurtigere og langt mere udholdende, end han nogensinde har været, men samtidig rammes han af en ukontrolleret trang til menneskeblod.

Samtidig lurer en dyster fjende i kulisserne, som sætter Morbius’ evner - og menneskelighed - på prøve.

Morbius er kendt fra Marvels tegneserieforlæg, hvor han fungerer som en antihelt på samme måde som Venom. Samtidig har han været oppe og toppes med superhelte som Spider-Man og vampyrjægeren Blade.

Jared Leto spiller titelrollen og er kendt fra så forskellige film som Oscar-vinderen Dallas Buyers Club og tegneseriefilmatiseringen Suicide Squad. Han står over for bl.a. Matt Smith fra den populære Netflix-serie The Crown og den erfarne Jared Harris fra bl.a. Chernobyl. (Copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: