Ringenes Herre: De To Tårne (extended edition)

Censur 11
01. Aug 2020
235 min
New Line Cinema
The Lord of the Rings: The Two Towers
Billede
(© New Line Cinema)
Billede
(© New Line Cinema)
6.0 / 6
Brugere (3)
0.0 / 6
Medier (0)
Bedøm selv filmen:

I 'Ringenes Herre: De to tårne' opdager de vildfarne hobbitter Frodo og Sam, at den mystiske Gollum følger i deres fodspor. Men da de fanger ham, viser han sig som et ynkeligt væsen, der selv blev fortæret af den ene ring. Han lover at vise dem vejen til Mordors sorte port, hvis de til gengæld vil sætte ham fri.

Aragorn, Legolas og Gimli ankommer til Rohans rige, hvor den engang så mægtige Kong Théoden er faldet under Sarumans magt gennem den skumle Slangetunges manipulationer.

Gandalf den Grå genfødes som Gandalf den Hvide efter sin voldsomme kamp med Balrog og ved hans tilbagekomst, minder han Aragon om hans skæbne; at forene Rohans folk med mennesket fra den sidste bastion mod mørket - Gondor.

I mellemtiden er de tilfangetagne hobbitter, Merry og Pippin, undsluppet de hæslige Uruk-Hai og flygtet ind i den mystiske og gamle skov Fangorn. Her møder de en uventet allieret mellem skovens gamle træer – Enten Træskæg, et levende og vandrende træ, hvis rige Saruman har decimeret.

'Ringenes Herre: De to tårne' er den midterste i Peter Jacksons første Tolkien-trilogi, der anses som en af de bedste af sin slags i filmhistorien.

Filmen vises i den forlængede udgave (extended edition), som aldrig tidligere har haft biografpremiere i Danmark.

Forgængeren Eventyret om Ringen og efterfølgeren Kongen vender tilbage kan også ses i extended editions.

Brugernes anmeldelser

6,0

3 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: