Verdens værste menneske

Censur 11
16. Jun 2022
121 min
Camera Film
Verdens verste menneske
Billede
(© Camera Film)
Billede
(© Camera Film)
5.0 / 6
Brugere (13)
5.6 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Verdens værste menneske' handler om den snart 30-årige Julie, der endnu ikke har fundet ud af, hvad hun vil, eller hvem hun vil være.

Julie er helt sikker på, at hun er endt på den rigtige uddannelse - lige ind til at hun får en ny genial idé, der bare passer meget bedre til hende. Derfor skifter hun retning igen. Og igen.

Snart er hun også nået den alder, hvor de fleste er klar til at stifte familie, og det samme gælder hendes ældre kæreste Aksel. Julie er dog både rastløs og ubeslutsom omkring sin fremtid, så da hun møder den charmerende Eivind til en fest, som hun slet ikke var inviteret til, står hun overfor endnu en beslutning.

Det norske drama er et portræt af det begivenhedsrige voksenliv i slut 20'erne og dets skilleveje, hvor store og definerende valg om fremtidens kurs skal træffes.

'Verdens værste menneske' er instrueret af den norske filmskaber Joachim Trier, der her afslutter sin Oslo-trilogi efter Reprise og Oslo, 31. august. Filmen modtog to Oscar-nomineringer for både Bedste originale manuskript og Bedste internationale film. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

5,0

13 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: