18 år efter: Stjerne vender tilbage i superhelte-rolle i 'Deadpool 3'

Deadpool og Wolverine får selskab
'Daredevil'
(© 'Daredevil' (2003) / 20th Century Fox)

Optagelserne til den ventede Marvel-film Deadpool 3 er i fuld sving.

Ryan Reynolds spiller (selvfølgelig) igen rollen som Wade Wilson aka Deadpool, men den tredje film vil også have Hugh Jackman tilbage som Wolverine efter, at han ellers var gået på pension fra superhelterollen.

Nu viser det sig så, at ’Deadpool 3’ også vil hente en anden stjerne ud af sin superhelte-pension. Ingen ringere end Jennifer Garner vender nemlig tilbage som Elektra, som hun senest spillede i 2005, hvor karakteren fik sin egen solofilm.

Elektra blev introduceret i den knapt så vellykkede Daredevil fra 2003, der havde Ben Affelck i titelrollen – som Garner i øvrigt senere blev gift med (og skilt fra).

Flere kilder har overfor The Hollywood Reporter bekræftet, at den 51-årige stjerne trækker i latexdragten til den nye Marvel-film.

Det tyder altså på, at ’Deadpool 3’ vil lege med multiverset, som i der i den grad er blevet åbnet op for i MCU i den seneste fase af film og serier.

I længere tid har et rygte ligeledes gået på, at Ben Affleck igen ville spille Daredevil – det her er absolut nye brande på det bål, men intet er endnu bekræftet i den henseende.

’Deadpool 3’ instrueres af Shawn Levy, der bl.a. har samarbejdet med Ryan Renyolds på filmene Free Guy og The Adam Project.

Mens Jennifer Garner senest har spillet overfor danske Nikolaj Coster-Waldau i serien ‘The Last Thing He Told Me’.

‘Deadpool 3’ får premiere i maj 2024.

Anbefalet til dig