Action-scene i ny Mad Max-film tog 78 dage at optage og krævede 200 stuntfolk dagligt

Sekvensen har en spilletid på 15 minutter
Furiosa: A Mad Max Saga
(© Furiosa: A Mad Max Saga / Warner Bros.)

Den nye Mad Max-film Furiosa står overfor en nærmest uoverkommelig opgave, hvis den skal overgå actionmesterværket Mad Max: Fury Road, som vi her på kino.dk kårede som forrige årtis bedste film.

Men det lyder som om, at 'Furiosa' vil give den kamp til stregen. Filmen har nemlig et par yderst spektakulære actionscener.

Den originale Mad Max-skaber George Miller står bag den nye film, der fungerer som en forløber til 'Mad Max: Fury Road' og fortæller historien om den kvindelige kriger Furiosa.

I et interview med Total Film har Millers producer-makker Doug Mitchell nu løftet sløret for noget af omfanget for den imponerende produktion af det kommende actionbrag. 

Her afslører han nemlig, at en af filmens 15-minutters actionsekvenser tog 78 dage at indspille, krævede 200 stuntfolk dagligt og fik produktionstitlen "Starway to Nowhere".

I titelrollen ses Anya Taylor-Joy, som fortæller om den specifikke actionsekvens:

- George og jeg ville have mange store samtaler om, hvorfor denne særlige set-piece var så lang.

- Det er fordi, at du ser en gradvis akkumulering af egenskaber i løbet af en kamp, og det er meget vigtigt for at forstå, hvor snarrådig Furiosa er, men også hvor målrettet hun er. Det er den længste sekvens nogle af os nogensinde har optaget. På dagen, hvor vi var færdige, fik alle en 'Stairway to Nowhere'-vin.

'Furiosa: A Mad Max Saga' følger den unge Furiosa, der bliver revet fra "Mange mødres grønne sted" og over i hænderne på en biker-horde ledet af Warlord Dementus. Mens to tyranner kæmper for dominans over citadellet, overlever Furiosa mange prøvelser, da hun planlægger en vej hjem gennem ødemarken.

Anya Taylor-Joy har overtaget titelrollen fra Charlize Theron, mens Chris Hemsworth spiller den nye skurke Dr. Dementus. Se traileren til filmen herunder.

'Furiosa: A Mad Max Saga' får biografpremiere den 22. maj.