Anders Matthesen bekræfter: 'Ternet Ninja 3' kommer som film - afslører premiere

Forventningerne er skyhøje!
Ternet Ninja 2
(© Nordisk Film)

Hvis der er én person her i landet, som man med god samvittighed kan kalde for et multitalent, så må det være Anders "Anden" Matthesen.

Han kan nemlig både prale med at være en af Danmarks største komikere, men også skuespiller, rapper, filminstruktør, tegnefilmsdubber og ikke mindst forfatter.

Som forfatter står han bl.a. bag Ternet Ninja-serien, hvor den tredje og sidste bog i trilogien - 'Ternet Ninja 3' - netop er blevet udgivet, som Matthesen samtidig afslører i Go' Morgen Danmark, allerede har en filmmatisering på vej.

Dermed vil 'Ternet Ninja' altså ikke kun være en bogtrilogi, men derimod også en filmtrilogi, hvilket ofte er set som den hellige gral, når det kommer til filmatiserede historier. 

Men ikke nok med, at vi nu officielt ved, at den sidste film er på vej til biograferne, så afslørede Matthesen også, hvor langt i processen de er, kontra hvornår vi kan forvente at den får premiere:

- Vi har været i gang med at lave filmen i halvandet år nu og er i fuld gang med animationerne og der er lavet en fem-seks musiknumre klar og alt muligt andet.

- Men det er en lang proces og den er måske færdig der omkring nytår, vil jeg tro [2025, red.] og så er der jo alt den der politik med, hvordan vi undgår at fucke biograferne, ved at smide den lige oveni 'Avatar', eller hvad der nu kommer, så den kommer faktisk først efter sommerferien næste år [2025, red.].

Og netop det med at skulle gå og vente på en premiere, selvom filmen faktisk er færdig, mener Matthesen da også er ganske uudholdeligt. 

Når det er sagt, så kan man nok godt forestille sig, at der er flere af de danske biografer, som tager imod den taktiske udskydelse med kyshånd.

De to første film solgte nemlig begge over 900.000 billetter, hvilket er første gang for en dansk film siden Op på fars hat, som udkom i 1985. 

Til sammenligning solgte det verdensomspændende biograffænomen "Barbenheimer" – bestående af de Oscar-vindende film Barbie og Oppenheimer - lidt over 1 mil. Billetter herhjemme, ifølge Danmarks Statestik.

Vi minder om, at det altså er både Ternet Ninja og Ternet Ninja 2, som kan prale med så vilde salgstal. Med andre ord er forventningerne til 'Ternet Ninja 3' skyhøje. 

'Ternet Ninja 3' forventes at få premiere efter sommerferien 2025.