'Barbie' er årets bedst sælgende film i de danske biografer!

Den lyserøde biografbølge fortsætter
Barbie
(© Warner Bros.)

Opdateret: 'Barbie' har nu rundet 414.421 billetter i Danmark, og den slår dermed 'Avatar: The Way of Water' som den største film i 2023, uagtet premiereår.

Barbie har rundet 1 milliard dollars indtjening på verdensplan, og i Danmark er den nu officielt også den film, der har fået premiere i 2023, som har solgt flest biografbilletter.

378.625 har ’Barbie’ nu rundet i sit danske billetsalg, hvilket gør den til den største film i de danske biografer med premiere i 2023. 

Avatar 2: The Way of Water har godt nok solgt over 800.000 billetter i Danmark, men havde premiere sidste år. Den har solgt 399.000 billetter i 2023 - men det tal overgår 'Barbie' formentlig også meget snart.

- Publikum har udvist ekstrem interesse for Greta Gerwigs ”Barbie”. For blot tre uger siden havde filmen biografpremiere, og den er nu allerede set af så mange i Danmark, at den er året største biograffilm med premiere i 2023, udtaler VP Theatrical Nordics Tore Fredrik Dreyer og Jessie Ross og fortsætter:

- Mange biografer har meldt om udsolgt i ugerne efter premieren, at det lige nu er ikke til at sige hvor mange billetter, biograferne ender med at sælge til filmen de kommende måneder. 

- En kæmpe stor tak til publikum og alle vores partnere for den filmmagi, som filmen har skabt i biografer over hele Danmark!.

Om den lyserøde biografbølge fortsætter, må de næste uger vise, men med masser af visninger i de danske biografer og fyldte sale, ser det ud til, at ’Barbie’ kan få sig et solidt forspring ned til sine eventuelle konkurrenter på listen over årets bedst sælgende film i Danmark.

Greta Gerwig er den første kvindelige instruktør med en solo-kreditering til at runde 1 milliard dollars indtjening, så ’Barbie’ har allerede opnået flere flotte milepæle. 

Se 'Barbie' i biografen nu.

Anbefalet til dig