Bekræftet: Hollywood-film med dansker på rollelisten får opfølger

'Uncharted 2' er officielt på vej
Uncharted Pilou Asbæk Tom Holland
(© Uncharted (Sony Pictures))

Spilfilmatiseringer har historisk set ikke altid været lige vellykkede. Alligevel blev Uncharted fra 2022 et stort hit blandt publikum, hvor over 172.000 så actionbraget i biografen, mens filmen havde en indtjening på 407 mio. dollars på verdensplan.

Det er derfor ikke overraskende, at Sony Pictures nu ved branchebegivenheden CineEurope har bekræftet, at 'Uncharted 2' er på vej.

'Uncharted' er baseret på PlayStation-spillet af samme navn, der handler om skattejægerne Nathan Drake og Victor Sullivan og deres actionspækkede eventyr. 

I den første film var det Tom Holland og Mark Wahlberg, der indtog hovedrollerne. Hverken plot, rolleliste eller andre detaljer om 'Uncharted 2' er endnu blevet offentliggjort, men et gensyn med de to Hollywood-stjerner i deres respektive roller virker oplagt.

'Uncharted' rundede af med to post-credit scener, der lagde op til et nyt eventyr for Nate og Sully. Her blev vi bl.a. introduceret for skurke-karakteren Gage, der blev spillet af danske Pilou Asbæk.

I scenen forsøger Hollands Nate at bytte Gages ring for et nazi-skattekort fra Anden Verdenskrig. Gage ender dog med at snyde Nate og forsøger at beholde begge dele.

Pilou Asbæk har efter filmens premiere afsløret, at Gages klap for øjet var ment som en hyldest til sin danske skuespillerkollega Mads Mikkelsen

Ingen detaljer om filmen er som nævnt blevet afsløret endnu, men ifølge post-credit scenen er der absolut en chance for, at Asbæks karakter vender tilbage i opfølgeren.

Til CineEurope udtalte Sonys præsident for international distribution - Steven O'Dell - sig desuden om Quentin Tarantinos kommende og sidste film

'Uncharted 2' har endnu ingen premieredato.