Carl Mørck er tilbage! Se den første stemningsfulde trailer til ny Afdeling Q-film

'Den grænseløse' får premiere næste år
'De grænseløse'
(© 'De Grænseløse' / Nordisk Film Production // Armands Virbulis)

Filmatiseringerne af Jussi Alder-Olsens succesfulde krimiunivers om vicekriminalkommissæren Carl Mørck får næste år et nyt kapitel, når Den grænseløse får biografpremiere. 

Nu er den allerførste trailer blevet offentliggjort - se den nederst.

I en pressemeddelelse beskrives den nye Afdeling Q-film som en nervepirrende thriller, der fører filmens hovedkarakterer ud i grænsesøgende møder med fortiden.

'Den grænseløse' handler om en for længst lukket sag om et drab på en ung bornholmsk kvinde, der har drevet Carl Mørcks gamle ven og politikollega i døden. Den tragiske hændelse bringer nu Carl, Rose og Assad til øen, hvor de ledes på sporet af en fordækt, soldyrkende kult og konfronteres med deres egne mørke sider. 

Den danske thriller er det andet kapitel i Afdeling Q-filmserien efter Ulrich Thomsen overtog hovedrollen fra Nikolaj Lie Kaas i Marco effekten, mens Afshin Firouzi denne gang er ny som assistenten Assad. Sofie Torp ses igen i rollen som Rose, der denne gang for alvor træder frem i lyset og bliver bærende for plottet.

På rollelisten finder man flere store danske stjerner, bl.a. Rasmus Bjerg, Peter Mygind, Joachim Fjeldsted, Søren Malling og Helle Fagralid.

Bag kameraet står et nyt makkerpar i instruktør Ole Christian Madsen (Flammen & Citronen) og manuskriptforfatter Jakob Weis (Den tid på året). 

'Den grænseløse' får biografpremiere den 1. februar 2024.

Anbefalet til dig