Denne M. Night Shyamalan-film inspirede hans datter til selv at blive instruktør

Ishana Night Shyamalan er biografaktuel med 'The Watchers'
The Watchers
(© Warner Bros.)

Hollywood-stjernen Dakota Fanning har hovedrollen i den biografaktuelle The Watchers, der markerer den første spillefilm fra Ishana Night Shyamalan.

Det er ingen overraskelse, hvis efternavnet lyder bekendt. Den debuterende instruktør er nemlig datter af filmskaberen M. Night Shyamalan, der især er kendt for sine twist-film som Den sjette sans og Unbreakable.

I anledning af premieren på 'The Watchers' blev vi inviteret til London af Warner Bros. for at tale med hovedrolleindehaveren og instruktøren, og snakken faldt blandt andet på Ishana Night Shyamalans bedste råd fra sin far, og hvilken af hans film der fik hende til selv at ville blive filmskaber.

Se videointerviewet nederst.

M. Night Shyamalan er producer på 'The Watchers', der er en psykologisk thriller om fire fremmede, som er strandet i en skov, mens mystiske skabninger overvåger dem.

Valget af denne som sin debutfilm er måske ikke så overraskende, når man hører, hvilken af sin fars film der inspirerede Ishana Night Shyamalan til selv at blive instruktør.

- Jeg husker, da jeg så 'The Village' for første gang og storheden i den film. Jeg beundrede virkelig, hvad han opnåede i den film.

- Det er helt sikkert en film, hvor jeg virkelig mærkede det storslåede omfang af hans evner.

'The Watchers' handler om den unge kvinde Mina, der strander i en skov i det vestlige Irland. 

Efter hun finder ly, bliver hun fanget med tre fremmede, der forfølges af mystiske skabninger hver nat. Og lige meget hvor mange gange de prøver, virker det umuligt at slippe ud af den uendelig skov.

Som Mina ses Dakota Fanning, der bl.a. er kendt fra War of the Worlds, The Twilight Saga: New Moon og The Equalizer 3.

'The Watchers' kan ses i biografen fra den 6. juni. Køb dine billetter her på kino.dk.

Køb billetter