Disney afslører premieredatoen på 'Frost 3'

Vi venter spændt på det næste store hit
Billede
(© Disney Pictures)

Opdateret den 14. august 2024 med mere præcis amerikansk premieredato.

Den første Frost - eller på engelsk 'Frozen' - har allerede mere end 10 år på bagen. Eventyret premiere i 2013, mens opfølgeren Frost 2 kunne ses i biografen i 2019. Nu er Frost 3 på vej.

Animationsfilmene har de to søstre Anna og Elsa som omdrejningspunkt for deres musikalske eventyr, hvor de bl.a. gøres selskab af den muntre snemand Olaf. 

Der går dog lidt tid, inden vi kan sætte os til rette i biografen og synge med på forhåbentligt nye hits efter 'Do You Want to Build a Snowman?' og 'Let It Go'.

Disney har nemlig netop bekræftet, at 'Frost 3' er planlagt til en premiere i 2027. Det skriver Variety.

'Frost 3' lander i de amerikanske biografer den 24. november 2027, lige i tide til Thanksgiving - og lidt senere: julesæsonen. Det skriver Variety. Hvorvidt den danske dato ligger præcist samtidig, ved vi på nuværende tidspunkt ikke.

Der er ikke afsløret noget om filmens historie endnu. Til gængæld er en 'Frost 4' allerede blevet teaset. Det skriver IGN.

Samtidig er der blevet afsløret cover art for 'Frost 3', der viser Elsa og Anna på hesteryg på vej ind i, hvad der ligner en fortryllet skov, mens man i forgrunden ser en djævelsk skygge ramme en flod. Se billedet herunder. 

'Frost 3' får amerikansk premiere den 24. november 2027.